Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
No ja mám tiež 307 XR, el. okná vpredu, ako doplatok superuzamykanie.
A mne to ide presne tak, ako píšu v manuále, takže to musí ísť aj Tebe.
Predajca ťa klame.
Robo -
« Re: Muzika
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
To ako čo píšeš? Však v aute už má spravenú prípravu na autorádio, to znamená, že máš naťahané všetky káble a v predných dverách osadené repro. Takže len vyberieš záslepku na palubnej doske a osadíš rádio.
Prípadne do zadných dverí doplníš repro. Káble tam ale sú, takže žiadne neťaháš. -
« Ahoj
Nesúhlasím s vysvetlením zatvárania okien.
Keď by ste postupovali takto, po druhom stačení odblokujete superuzamykanie.
Zamknutie auta so zatvorením okien sa robí tak, že vystúpite, stlačíte a asi 2 sekundy držíte tlačítko na kľúči.
Zavrú sa okná a auto sa superuzamkne.
Takto to funguje na 307ke, ktorá má superuzamykanie. -
"-- skrytý --" 06.05.04 22:16
« Pevna mreza v N1
Chcem sa opytat vsetkych majitelov 307SW alebo break, ktory maju namontovanu pevnu mrezu oddelujucu batozinovy priestor.
Na Slovensku pri odpocte DPH dodavaju taku hlupu :'-( , ktora sa neda rozlozit, ak by som chcel sklopit sedadla a zvacsit tak batoz. priestor. Je to naozaj chore, ved ked mam uzitkove vozidlo, chcem, aby malo co najvacsiu uzitocnost... :x
Tu na auto.cz som videl :idea: v teste obrazky 307SW s odpoctom, ktora ma rozkladajucu sa mrezu.
Mate niekto taku? -
"-- skrytý --" 06.05.04 21:56
« Superuzamiykanie a zatvaranie okien
to Palik:
no, s postupom, ktory tu pises, nesuhlasim. mam superuzamykanie a okna zatvorim tak, ze pri zamykani stlacim tlacidlo na dlhsiu dobu - cca 2-3 sekundy. ak stlacim toto tlacidlo na viackrat, teda ako ty pises, tak sa deaktivuje superuzamykanie. ak ti teda niekto rozbije okno, zvnutra si otvori dvere. -
« Re: Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Ahoj, ja si myslim, ze by to malo fungovat, len vtedy keby si mal Superuzamykanie. To znamena, ked stlacis na dialkovom prvy krat - zavre sa, ked nasledne za tym podrzis druhykrat na dialkovom zatvaranie, malo by zavret okna. Toz tak... -
« Muzika
Tak jsem si byl v sobotu pro ní (307) čekal jsem 2 měsíce ale stálo to za to. Zatím se žádný z uváděných problému neprojevil, sleduji hlavně ty vibrace. Teď se chystám na nějakou tu muziku, už tam mám rádio Panasonic s MP3 ale nevím jak dál. Na baterce je šílený přichycení kabelu takže vůbec nevím jak tam napojit napájení na zesík. Netahal jste někdo kabely pro zes. ? Dále bych potřeboval vědět jak sundat tapec. z př. dveří a jak se dostat pod palubku pro protažení kabelů k těm výškáčům. -
« Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ? -
"-- skrytý --" 09.04.04 23:55
« Re: Re: Přední reproduktory do 307
presne nieco take si planujem urobit. kolko financii si na to mam priblizne odlozit? repraky by som si vedel "zohnat".... :-) horsie to vsak je s vytlmenim priestoru.
a mas tie noeve repra upevnene v podvodnom uchyteni alebo nieco nove, "podomacky" pripevnene o kov??? -
« Chip etc.
Neber jim ty iluze! "Veď s tým power boxom to ide priam bohovsky..." >:D >:D >:D >:D
Každej se nějak živí, i firmy jako Cimbu a spol. a když jsou lidi ochotni solit desettitíce za" sytý zvuk" dopřej jim to. Já se tomu JEN směju. >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D
Mimochodem- chtěl bych vidět ty ladiče motorů "v Eliášovciach", panenkomarjá, to musí bejt squadra >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D

rozmyslam, ze to skusim urobit u nas. som zvedavy, ako bude reagovat moj predajca.