Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 18.06.04 12:45
« cistenie musiek
to vanya:
na sklo je naozaj dobre dat nejaky rainkiller (napr. take male cierne flasky od sheronu so sovou na obale - uz spominane). ale treba to pouzit presne podla navodu, lebo inak sa vodic aj zblaznis, najma v noci, ked sa ti svetla oprotiiducich vozidiel budu rozlievat po celom skle... ale je dobre to dat aj na predne bocne okna - dazdova voda sa na nich neudrzi a tym padom sa na nich nezadrzi tolko spiny a tak to prispieva k bezpecnosti.
musky na karoserii odstranis najlepsie bez skrabancov vodou. vela, vela vody, ked nejde, treba namocenu spongiu nechat par minut polocenu na problemovom mieste a potom by to mohlo ist lepsie. pomoze aj obycajny autosampon a tepla voda.
ale pri predstave, ze behom jednej nocnej jazdy mozes tento preces opakovat, vykaslal by som sa na to a nezmyval to pol dna...
ine su vtacie exkrementy. tie treba umyt hned, lebo inak aj napastovany lak dokazu poskodit. ak ho nechas par dni na aute a na slnku...pomoze zasa mokra huba polozena na niekolko minut. -
matuS 15.06.04 14:54
« Re: Cistota, pol zivota
ja to umyvam normalne spongiou, namocit, umyvat nieco ine, zasa namocit, treba tie musky nechat poriadne rozmocit a potom to ide dole super.
Drahsie riesenie mam tiez, mam na motorku taky super castrol cistic, s ktorym ide paradne dole vsetko mastne a aj tie muchy, problem je ze ta flaska (0.5l) stoji skoro 500sk. -
"-- skrytý --" 27.05.04 14:53
« tempomat
viem, ze v nemecku si mnohi nechali urobit tempomat po tom, ako si kupili auto. za 75 € kupili packu, v servise si nechali v BSI aktivovat tuto funkciu a jazdili...
rozmyslam, ze to skusim urobit u nas. som zvedavy, ako bude reagovat moj predajca. -
« Re: Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
No ja mám tiež 307 XR, el. okná vpredu, ako doplatok superuzamykanie.
A mne to ide presne tak, ako píšu v manuále, takže to musí ísť aj Tebe.
Predajca ťa klame.
Robo -
« Re: Muzika
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
To ako čo píšeš? Však v aute už má spravenú prípravu na autorádio, to znamená, že máš naťahané všetky káble a v predných dverách osadené repro. Takže len vyberieš záslepku na palubnej doske a osadíš rádio.
Prípadne do zadných dverí doplníš repro. Káble tam ale sú, takže žiadne neťaháš. -
« Ahoj
Nesúhlasím s vysvetlením zatvárania okien.
Keď by ste postupovali takto, po druhom stačení odblokujete superuzamykanie.
Zamknutie auta so zatvorením okien sa robí tak, že vystúpite, stlačíte a asi 2 sekundy držíte tlačítko na kľúči.
Zavrú sa okná a auto sa superuzamkne.
Takto to funguje na 307ke, ktorá má superuzamykanie.