Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Prosim o radu!!!
Ve stredu jdem se znamim koupit 307 2.0 HDi rocnik 2001 a najeto 52000 km. Rad bych vedel na co u tohoto auta davat pozor a co je tam za nejcastejsi zavady a zda se daj jednoduse vyresit a nebo jsou spise financne narocne.A taky by me zajimalo jaky ma pristup Peugeot pak pri reklamaci vozidla.Dekuji moc a doufam ze mi nekdo dokaze usetrit hezkych par penez :-) Zaznamenal jsem tady ve foru ze Peugeot servis rad pri reklamaci pouziv to je stylem jizdy dokonce i tuto vetu pouzili pri reklamaci destoveho senzoru :-) dekuji za veskere Vase reakce! -
Lubos.1 28.10.04 00:25
« Re: Re: Mazda
Mam 6 s dieselom 120 k/310 Nm. Zatial soikojnost. Jediny problem - prefukovanie od zadneho okna - v porovnani s P307 drobnost.
Vazne som uvazoval na Mazdou 3 v dieseli. Testoval som ju pred pol rokom a bol som prijemne prekvapeny. Sice je tento motor vyvijany v PSA/Ford, takze by bolo mozno vhodne chvilu pockat, kym sa nejaky problem neprejavi.
Tazko povedat. V kazdom pripade s takou Mazdou 3 1.6 benzin sedan nic nepokazis. -
"-- skrytý --" 27.10.04 16:20
« Mazda
Já měl Mazdu 323F novou před Peugeotem - 3 roky záruka -a to byl rok 1999 a snad jedna garančka. Servis na počkání -jezdil jsem v Praze na Spořilov. Když mi rozbili zadní okno zloději za hodinu bylo opravené. U peugeota jsem tři dny jezdil náhradním vozidlem. Kámoš mi slíbil přivézt to táhlo k řadící páce z Itálie. Peugeot ČR je stále jak mrtvý brouk, už jsem skoro měsíc bez auta. Ať si nemyslí benzíňáci, že jsou z kola ven!!!