Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
-
« Zatiaľ som spokojný
Máme Peugeot 307 Break 1.6 jeden a pol roka, najazdené 30.000 Km. Okrem mierneho vŕzgania za studena sme doposiaľ nemali problém - až na vypálenú poistku ostrekovačov minulú zimu. V servise sme boli len na povinných kontrolách. Dva krát cesta do Chorvátka, bez problémov. Veľký kufor Break-a je nesmierna výhoda.
Spotreba sa nám v poslednom čase mierne zvýšila - cca 8 litrov. Jazdíme diaľnica / mesto v pomere 2 / 1.
Známy má tiež 307 Break 1.6, spotreba 7,6 litra, chodí na diaľnici 130 km/h. -
« Cuknuti po pridani plynu
Zdravim,
asi 3/4 roku jezdim s 307 Break motor 2.0 HDI 66kW. Krome nekterych zavad vyjmenovanych v teto diskuzi se mi projevuje pri zarazenem 3. rychlostnim stupni a otackach 2200 po ubrani plynu a naslednem pridani
pomerne znacne cuknuti. Servis tvrdi, ze na diagnostice neni nic videt, menili potenciometr snimace polohy plynu, ale je to stejne. Kdyz jedu na 3. r. stupen ot. okolo 2200 do mirneho stoupani, tak se obcas projevuje cukani lehke (na 1-2 sec se mirne zmensi tah motoru)
Neresil jste nahodo nekdo prosim podobny problem ?
Za pripadne info dekuje: Frana
P.S. tolikrat jako s 307 za 3/4 roku jsem v servisu nebyl za 6 let co jsem jezdil s 406. -
matuS 14.12.04 18:16
« Re: skripanie brzd
pteri, podobny problem som mal c5. neslo o skripanie ale piskanie a len na zadnej naprave
bolo mi povedane ze sa jedna o konstruckny problem zadneho strmena, niekde sa tam zachytava voda, zahrdzavie to tam a potom to piska.
viva la france.
PS: vymena strmena za novy je 7.500sk (a podla mna je to stale ten s konstrukcnou vadou)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Dik Moc JoN :P