Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
matuS 18.04.05 20:11
« Re: Re: Re: Sorry
to sme troska odbehli od vibrovania prednej napravy u 307, nie?
neber to tak osobne. sam mam francuzske auto, mam s nim tiez problemy, pracujem s francuzami a tiez mam s nimi problemy, takze chapem preco to tak je.
a oktavia je sracka, to sem radsej ani nemotaj :) -
"-- skrytý --" 18.04.05 20:08
« Re: Pneumatiky
Ahoj yoyo, ja mam auto od feb. 2003 a vydrzali doteraz, mam 56.000 km, z toho na zimnych moznoze tak 8000 urobene, zvysok na Dunlop Sport 195/65 R15. Ja som s vydrzou spokojny, este by mozno toto leto vydrzali, mam tak 4mm, ale pekne vsade rovnomerne zozrate, ale uz neriskujem >:D takze dokopavam zimne, ktore uz tiez pojdu kadelahsie a v najblizsom case kupujem nove pneu. -
« Re: Re: Tak kde sú tí nespokojenci?
to Lubos 1:
chapu tvoje pohnutky k nespokojenosti. Muzu se jenom zeptat, kolik servisu se zabyvalo tvymi problemi? Jak byly tyto servisi velike (jde mi o masovost)?
Proc se ptam ? Protoze, jsem pri prvnim naznaku nekompetentnosti servisu, ho okamzite zmenil.
Uz jsem jednou psal, ze plati pravidlo : Cim vetsi servis, tim vetsi nechut hledat, ale pouze jen vymenovat.
Dnes napriklad jsem zjistil, ze odesel jeden silent-blok na predni naprave. Opravar chtel menit cele rameno napravy(cca 4000 Kc), coz je samozrejme nesmysl. Nechal jsem si zavolat vedouciho, ktery mou vytku uznal a byl skutecne vymenen pouze vadny silent-blok (cca 800Kc).
Pokud nekdo opravdu chce na mem aute neco delat, jdu se opravdu presvedcit (musim to videt), zda-li je to nutne.

jina. Rozhodne se nebudu bat novou P307 koupit.
Me, jak rikas "dynamicke vyvazeni" pomohlo.