Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 21.04.05 23:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Pneumatiky
Je este ina moznost: ak si z BA alebo okolia, skoc si do Rakuska, ja som priamo v predajni Mazda kupil zimne 15" Brigestony obute na hlinikovych diskoch za 650 €. Na Slovensku by som dal viac za tie iste pneu obute na plechacoch.
Vseobecne su ceny nizsie ako na Slovensku. -
matuS 21.04.05 23:11
« Re: Re: Re: Re: Pneumatiky
nokiany niesu moc drahe a poskytnu za tie peniaze urcite viac ako matadory alebo barumy.
odporucam test letnych gum, ktory bol v minulom auto-moto a sporte. na mokre ma matador hectorra zo 100km/h o 16m dlhsiu brzdu drahu ako pirelli p zero nero...
pozri tie nokiany na www.pneuobchod.cz, doprava na SK zdarma. uz som tam kupoval 2x a pohoda, dodacia lehota 3 dni. -
"-- skrytý --" 21.04.05 20:12
« Re: Re: Re: Pneumatiky
minule som hodil pokec u predavaca gum ohladom zivotnosti a tak, ked uz idem nejake kupit, tak mi zabil, ze vacsina novych pneu je stavanych tak do 30-35 tisic km... nevyznam sa sice, ale mne na kazdom aute vydrzali aspon o polovicu dlhsie :shock: tie nokiany boli asi mastne, vsak? ja asi vezmem aquilu, alebo bravuru... -
"-- skrytý --" 20.04.05 22:09
« Re: Re: Pneumatiky
Vdaka za info, JarinoRS. Ja len tak, lebo sa mi zda, ze vydrzali dost malo, nez som zvyknuty... I ked myslim, ze nejakych 2.000 by este vydrzali, ale obchazal som uz nove... A pri dazdi uz boli dost citit... I ked na suchu som s nimi bol spokojny.
Zjazdene boli tiez rovnomerne, ak neberiem do uvahy, ze guma pod nadrzou bola zjazdena viac, pod soferom tiez... Tankujem vzdy doplna, a sam nieco vazim... Inak mali 3mm a tie dve (do kriza) 2mm. Uz su fuc. Nahodene nove nokiany, ktoru su komfortnejsie - zda sa mi (?), ze lepsie pruzia. -
modus ponens 20.04.05 17:52
« Re: Teda!
Robiro123: musis uvazit, kolko za co platis. Ked bude stat Octavia tolko, co korejske auta danej striedy, nebudem sa zdrahat tvrdit, ze je to podarene a super kvalitne auto. Ale kym cenovo konkuruje vydarenym modelom skutocnej strednej striedy (M6 a pod.), tak je to u mna cisty *. -
matuS 20.04.05 11:54
« Re: Niekto nechce uznať fakty
ved prave toto je problem - ked niekto porovnava citroen/pezot s vw group, tak keby som bol citlivy, mal by som tendenciu sa urazit.
VW group je u mna spodina. nezaujimavy vyrobca, nic neprinasa nove, je predrazeny, nekvalitny. stare zname fakty.
Opel je najnekvalitnejsi vyrobca aut v europe.
ked to porovnavas so svojim autom, chapem ze si spokojny.
Je vzdy jednoduchsie porovnat sa s tym horsim. Ale porovnaj sa s tym lepsim...

Robiro: s tym ventilatorom vpredu bolo to, ze nejake relatko, co tam je bolo totalne, ale totalne zaoxidovane, ako z 20 rocneho auta a preto to blblo. Relatko vymenili a je klud. Len mi nejde do hlavy, preco sa to stalo na 2 rocnom aute :idea:
Lubos: SW som si prepiect nedal, pocuvol som tvoju radu, ale aj tak sa mi zda, ze auto ide min. o 10% lepsie