Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  10:28

« Ale odpovedz na otázku

Jarino, ale odpovedz na otázku:
    Kupoval by si aj dnes nové auto vonku?
    Myslím všeobecne. Z SK je to do CH riadna štreka. Oplatí sa teda vonku ušetriť 20%, keď na SK tiež dostaneš aspoň 5% zľavu (tým sa rozdiel zníži len na 15%) a navyše máš 2-ročnú záruku na všetko?
    Urobil by si to znova?
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 28.04.05  10:24

« Re: Re: Re: Koupe auta v CR

A co viem ja, tak na autosalon (neviem teraz ktory) prislo par kusov 407-ky a ani jeden nebol schopny "sam" zist z auta dole. Zeby zase precizna priprava Peugeotu pred uvedenim noveho modelu na trh?
    Asi je najlepsie pockat 1-2 roky, co vsetko sa objavi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 28.04.05  10:06

« Re: Re: Koupe auta v CR

co ja viem, tak 407 nestihaju vyrabat, taky je o nu zaujem...
    zrejme je situacia vo francuzsku a nemecku ina ako u nas
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.04.05  09:49

« Re: Koupe auta v CR

No asi im tie 407 moc na odbyt nejdu. To auto nevyzera zle, ale je pomerne predrazene (hlavne diesel vo vyssich vybavach).
    Nejako som si nemohol na sedacke najst miesto, riadiaca paka - lepsia a presnejsia ako v 307, ale stale velmi dlhe drahy. Vzadu malo miesta, podpriemerny kufor, pomerne dlhy predny previs.
    Ak nepojdu dole s cenou aspon na priemer ostatnych aut strednej striedy, moc im to nepojde.
    Este k tomu kufru: logika zamykania kufra je v poriadku, len len keby sa to tak nekazilo a neslo odomknut vtedy, ked to clovek najmenej potrebuje.
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.05  09:24

« Koupe auta v CR

Pred casem jsem spekuloval s myslenkou koupit P407.
    Zapujcili mi auto na vikend domu bez jakehokoliv poplatku, jen jsem musel dotankovat co jsem najel.
    S cenou byli schopny jit az 15% dolu!!!!!
    To vse v CR.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  09:06

« Re:

Ale ste sa rozpisali >:D
    To Robiro: dovod kupy vonku? v CH je taka konkurencia, ze ukecas aj 20% ceny dole.
    Co sa tyka vybavy, uplne suhlasim s Lubosom, fakt, ze 307 v nizsej vybave ako XT vyzera v interieri lacno, hlavne to calunenie, proste mam rad semis ;-) aj ked ten drevoplast je strasny, viac sa mi paci ten chromoplast >:D na 307 som prechadzal z 206 1.6 16V XT, v plnke, takisto semis, dazdak, aut. svetla a skutocne niektore veci som nepotreboval, napr. tie svetla, mojim zvykom je hned po nastarovani zapnut svetla, proste zvyk, celkom ma to stvalo, ze sa vypinali same, nezabudnem na automechanika, ked som bol spravit geometriu a krici na mna aby som vypol svetla, lebo ho oslnujem - neda sa, automat >:D dazdak je uplne na figu, stale som mal o pol sekundy skor cuknutie, ze by som si uz utrel to sklo. Takze v mojej 307 sa ziaden z tychto zazrakov nenachadza, ani ESP - nechyba mi. A ten pasik na naraznikoch? Mne sa fakt nepaci, ked auto je viacfarebne >:D dokonca mam znameho, ktory si to dal streknut na oktavke a fakt ze to vyzera lepsie... skor ma stve, ze to nejaky blbec v peugeote odflakol, asi nedal pod lak zmakcovac a teraz sa to odlupilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.05  08:57

« Zamykani kufru

Logika zamykání kufru je následující:
    1) Odemknutí celého auta - Kufr odemknut
    1) Lidi nastoupí do vozu - Kufr odemknut
    2) Zavřou za sebou dveře - Kufr odemknut
    3) Auto se rozjede - Kufr zamknut
    4) Auto se zastaví - Kufr zamknut (třeba křižovatka)
    5) Některý cestující otevře dveře - Kufr odemknut
    6) Uzamknutí celého auta - Kufr zamknut
    Nevidím na této logice nic závadného.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.05  18:15

« Bez nadpisu

davaj si pozor, moze sa pokazit
    Veru môže. Známemu odišla klíma na 306 keď mal nabehané cca. 150 tisíc. Nemá prachy na výmenu výparníka a tak toto leto sa rozhodol jazdiť bez klímy...
    V auguste to oľutuje, o tom niet pochýb.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 27.04.05  16:32

« Re: Klima

.automaticku klimu???
    davaj si pozor, moze sa pokazit :D
    Asi som to tu uz niekde pisal, ale ak si vsimnes v prospekte o 307, kde pisu, ze je v kabine niekolko senzorov na meranie teploty a vraj sa podla toho nastavuje automat. klima - je to klamstvo, senzor je iba jeden - v palubovke zhruba v strede. Aspon mi to tvrdili v servise - tiez ich hladali viac.
    Kufor by sa mal zamykat pri nejakej rychlosti - neviem, aky to ma vyznam, akurat ze to ostane niekedy 'visiet' - stalo sa mi to na hraniciach, kde odo mna chceli otvorit kufor - tak som skusil a NIC, Pustilo to asi az po pol minute. Colnik sa na mna velmi podozrivo pozeral >:D Toto sa stalo po vymene mikrospinaca.
    Neviem, ci dovodom tohto riesenia je bezpecnost, skor o tom pochybujem. Pre zlodeja to urcite nie je vacsia prekazka ako manual. Ide predsa o to, ci mas zadne dvere zamknute alebo nie. Ak ano, ani manual, ani mikrospinac nefunguje, tam rozdiel nevidim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.05  16:21

« Bez nadpisu

naco mas auto?
    No aby som nemusel chodiť autobusom, nie?
    Chcem v rámci možností čo najjednoduchšie auto, bez zbytočných funkcií, ktoré človek aj tak nevyužije, a ktoré len zvyšujú prípadný výskyt poruchy.
    * mi?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…