Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.05.05  18:10

« Re: Re: Gratulujem!

To Jarino RS. (cit. části příspěvku z 25. dubna) "Dokonca mi vymenili platnicky, skoro som si namlatil ksichtik o volant, ked som prvykrat zabrzdil"
    - Tak právě tohle prostě už z povahy věci nemůže být pozitivním dopadem výměny brzdových destiček! Každý třecí element totiž vyžaduje určitý záběh, zvláště pak pokud je montován na již jeté (ve smyslu nikoliv fungl nové) brzdové kotouče. Naopak po čerstvé výměně brzdových desek to nějakou dobu, resp. ujeté km, resp. počet a intenzitu zabrzdění trvá, než to začne brzdit alespoň tak, jak to brzdilo před servisním zásahem.
    Takže pokud je pravda to, co píšeš, musel servisní zásah spočívat v něčem úplně jiném, než v prosté výměně "platničiek", alebo ti to predtým nebrzdilo vobec!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 28.04.05  22:53

« Re: Viem si Ťa predstaviť

PS Ja 2 tisíc, keď som odbočoval na križovatke doľava na červenú a nevšimol som si ich. (Bola 1 hodina v noci a v okolí 1 kilometra od križovatky ani stopy po ďalšom aute.)

siroko daleko nikto, ale policajtov si si nevsimol...
    to kazdy hovori...siroko daleko ziaden vlak, tak prejdem na cervenu a zrazu bac, a vecer si v televiznych novinach...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  22:17

« Re: Viem si Ťa predstaviť

tak teraz si sa netrafil! >:D mam najazdenych asi 250.000 km a este som v ZIVOTE NEPLATIL pokutu policajtom, samo, asi 3x som to ukecal, ale nikdy neplatil. Iba raz v BA debilom mestskym a takisto ked mi pri Tescu v BA jeden * trafil moje polo svojim, tak najmudrejsi blavaci fukli pokutu obom a to som sa odvolal a neplatil. Tot moje priestupky... Inac nedodrzujem mimo obce asi ako kazdy, ale neprehanam to, tak 100-110 a v obci max do 70 a funguje to, neplatim. A to sa mi podarilo si stale vybrat sluzobku pocas vsetkych jastrabov cez celu republiku a.... NIC. Takisto som v CZ chytil 2x krystofa a zase nic ;-) Aj dneska ma zastavili len na ceste z domu do prace (cca 3 km) 2x na useku 0,5 km a zase nic :-! no a nesiel som v sobotu zo ZV, ale iba z DT, lebo servisak byva tam a auticko mal doma a prasilo iba do LC, kde som ho nechal manzelke...odvtedy som v nom nesedel, bojim sa, aby sa nepokazilo >:D joke, je u lakyrnika
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  21:08

« Viem si Ťa predstaviť

Viem si Ťa živo predstaviť na ceste zo ZV do RS, ako predbiehaš a myšičkuješ, celý šťastný, že autíčko konečne ide bez problémov...
    >:D >:D >:D
    Rimavskosobotský cestný pirát.
    Priznaj, koľko si zaplatil policajtom na úplatkoch za posledných 12 mesiacov?
    PS Ja 2 tisíc, keď som odbočoval na križovatke doľava na červenú a nevšimol som si ich. (Bola 1 hodina v noci a v okolí 1 kilometra od križovatky ani stopy po ďalšom aute.)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  20:54

« Re: Jarino, Jarino!

myslim, ze teba to caka tiez >:D ale urcite ti to neprajem! teraz vazne, oproti ostatnym sa mi v podstate nic zle s autom nestalo, uz zacinam byt celkom spokojny ;-) nebyt fakt tych par el. blbosti, tak je vsjo v parjadke >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  20:10

« Jarino, Jarino!

Jarino, Jarino!
    Namiesto míňania peňazí na luxusné doplnky by si mal radšej už teraz začať šetriť na poruchy Peugeota 307, ktoré pre Teba táto automobilka pripravila v rámci tretieho roka po kúpe vozidla...
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  16:01

« Bez nadpisu

To robiro: no, myslim, ze ostatni uz za mna odpovedali, ano, kupil.
    To all: ma niekto skusenosti s rozmerom pneu 205/60 R15? Chcem to nahodit, tak nech viem, ci je to lepsie ako 195/65 R15 co dava peugeot origo
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 28.04.05  13:36

« Re: Re: zaruka

Pozri, v pripade problemov so zarukou na zaklade toho, ze si auto kupoval vonku, stale sa mozes obratit na vyrobcu, resp. na importera, pokial nerobi problemy on. To je akoby Ti nechceli vymenit vadny diel po 1.5 roku so slovami, ze sice mas zaruku 2 roky, ale iba teoreticky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.05  13:17

« Re: zaruka

Ja verím tomu, že teoreticky je to tak.
    Ale z praktického hľadiska... som hlboký skeptik v tomto ohľade.
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 28.04.05  13:16

« Re: Praktická otázka

Robiro123: ved Ti pisem, aby si si precital papiere k autu... Zaruka je min. celoeuropska (az na nejake patologicke vynimky)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…