Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Strašný paradox
a viete preco ? Lebo kazdy nespokojny stiahne chvost a nik nevie o problemoch tychto aut. Na net chodi dost ludi, ale kolky to tu citame ? Je nas par. Takze auto sice naprd, ale pekne, dobra reklama a tak sa predava :-) . Ludia nevedia aky servis ich caka.Tym padom aj to, ze je auto naprd vseobecne nemusi byt pravda, lebo sa to bavime len o par kusoch. To same Renault. -
"-- skrytý --" 06.06.05 16:47
« Strašný paradox
Nie je to strašný paradox? Najnovšie údaje hovoria, že Peugeot je na Slovensku už na druhom mieste v predaji áut do 3,5 tony.
Skvelá správa. Až na ten facelift 207 a 307, ktorý evidentne túto automobilku posadí naspäť na 4-6 miesto.
Inak Škodovka už poklesla pod psychologicku hranicu 30%!
8) :-! 8)
Zahrám sa na proroka. Suzuki so svojimi dvomi modelmi (Swift a Ignis) zachvíľu predbehne aj VW čo sa týka počtu predaných kusov...
8) :-! 8)
Bratislava 5. júna (TASR) - V máji 2005 sa na Slovensku zaregistrovalo v oficiálnom dovoze 6 636 a za prvých 5 mesiacov tohto roka celkovo 27 093 nových osobných a malých nákladných automobilov hmotnostnej kategórie do 3,5 tony. To je len o 0,49 % viac ako za prvých 5 mesiacov roka 2004.
Najvyšší počet registrácií, a to 7 494 vozidiel v kategórii do 3,5 tony, počas prvých piatich mesiacov 2005, dosiahla značka Škoda, ktorá si tak udržiava v tohtoročnej štatistike vedúcu pozíciu s trhovým podielom 27,66 %. Za ňou nasledujú Peugeot 7,43 %, Renault 6,81 %, Citroen 6,63 %, Opel 5,59 %, Volkswagen 5,43 %, Ford 4,21 %, Suzuki 4,19 %, Fiat 3,81 %. Skupinu desiatich značiek uzatvára Seat s podielom 3,44 %. -
"-- skrytý --" 04.06.05 08:43
« Facelift - oficiálne fotky
Nuž, s Peugeotom to fakt ide dole kopcom.
Ktokoľvek vymyslel tú novú masku obsahujúci veľkú čiernu dieru, je totálny idiot:
[odkaz]
Keď sa onedlho začnú predávať nové 207 a 307 s týmto debilným dizajnom, poklesne predaj Pažoutov minimálne o 30%.
Kto chce kam, pomôžme mu tam...
:x :x :x :x :x -
Lubos.1 03.06.05 14:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diesel
Someniem, co mi spominal kolega - madar, ako to funguje v Budapesti. Nie je to sranda, ale vraj to je naozaj pravda.
Pri dost velkej jame stoji cely den policajt - resp. sa prechadza po blizkom okoli a ked tam vbehne auto a poskodi si napravu alebo nieco ine, pride policajt k nemu a navedie ho, kde sa ma presne ist stazovat a ziadat nahradu skody. Vraj tam takto stal 2 dni >:D >:D :D
tak na to nemaj ani nasi cestari! -
"-- skrytý --" 03.06.05 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Diesel
nechcem rypat, ale vietor nebol vobec ;-) to bol presne ten tyzden, co sa lamali teplotne rekordy :idea:
inac mam uzasny postreh na slovenskych cestarov... viete ako sa riesia jamy na ceste? Take jednoduche... predsa kuzelom v strede cesty ;-) Fakt, doplatila na to moja mama, totizto v stredu ked som sa vracal z CZ, tak pri Hronskej Dubrave na tej dvojpruhovke medzi ZH a ZV boli v strede cesty 2 kuzele, uplne odveci, vysiel som z jednej tiahlej zakrutky, trosku som sa nahanal s jednym focusom a odrazu v strede 2 kuzele..ziadna znacka, proste nic. Aj focusik sa kusok zlakol, ale inac poohoda. O hodinku to jedna babenka na fabke az tak v poho nezvladla, chrapla tam na brzdu a 7 aut bolo odrazu v sebe. Jedina zranena moja mama...(archiv TV JOJ 26.5.05) Ked som priletel po nu do nemocnice do ZV a nasledne isiel na miesto nehody po veci, tak na moj dotaz policajtovi, ze co tam robili tie kuzele, ze som sa tiez predtym zlakol mi s kludom anglicana odpovedal, ze co sa mam co lakat... vraj to mam proste predvidat. Miesto toho, aby nejaky cestar lopatou dal kusok asfaltu, tak tam v poho da kuzel a je vymalovane >:-[] -
« Re: Re: Re: Re: Diesel
na spotrebu ma velky vliv aj vietor . Mne sa tiez stalo , ze cesta tam 6l a nazad 5l. Takze to nemusi byt ani z kopca ci naopak a spotreba sa bude lisit.
matuS: nieje argument, ale realita, proste na xx% to funguje tak. Je vela ludi co pozera aj na spotrebu a tak jazdia pomalsie a keby mali diizla, sli by rychlejsie a sami to aj povedia. Tak neviem co sa Ti na tom nezda. Nevravim, ze to musi byt aj Tvoj pripad. Kamarat mal TDI a pod 160 nejazdil, mal 1,6 a nad 140 malokedy. Odpoved bola, kto to bude platit ? A to nielen on takto vravi.