Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 13.06.05 20:55
« Re: Stabilizátor
to Robiro:
bol som na chvilku mimo Internetu, oddychoval som... ale vidim, ze matuS uz odpovedal i za mna, vdaka. :-)
este dodam, ze sa to najviac (u mna) prejavovalo pri pomalsom prejazde nerovnosti, respektive mensie nerovnosti, ziadne jamy, rolety (vtedy bucha auto cele, tak to nepocut :)
ale teraz to asi budu tlmice, lebo to pocut najma na vacsich nerovnostiach, roletach... a citit i vo volante. :(
kolko je priemerna zivotnost tlmicov? najazdene mam 72k km
a zvlast by som rad vedel, ako je to u kolegov s dieslovymi motormi. lebo prave kvoli tomu som nebral diesel - vacsie naklady na pneu, tlmice, vacsia hlucnost motora... naklady na palivo mam z vacsej casti refundovane... -
"-- skrytý --" 10.06.05 17:45
« Re: Lacné
dneska som objavil pricinu jemneho hrkotania zo zadu...cudny zvuk vychadzal od 5tych dveri, tak si predstavte, v jednom vnutornom madle zatvarania kufra sa vytriasol srob uchytenia toho plastu o plech...sa bojim o dolezitejsie sroby, ci su zatiahnute dostatocne >:-[] -
"-- skrytý --" 10.06.05 12:36
« Garáž!
takze asi to v sobotu cele rozoberiem ak bude pocasie
Ako ti závidím, že máš garáž!
Do nejakých dvoch rokoch by som mal aj ja mať domček niekde poblízku BA, takže potom môže môj Pažout kľúdne zostarnúť a začať sa kaziť...
:lol: >:D >:D
Keď človek býva v paneláku, jeho možnosti opraviť si auto svojpomocne sú nulové...
:x :x :x

[odkaz]
Pažout 307 je vôbec prvým autom, ktoré keď sa rozhodne, tak spácha samovraždu upálením...
>:D >:D >:D >:D >:D