Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  22:11

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.Mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne sa mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  22:10

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.Mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne sa mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna.to relatko cvaka pri pridavani plynu
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  22:07

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.Mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.Strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.Kto my poradi pomozte prosim!!!! :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  22:06

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!! :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  22:05

« cvakanie

zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!! :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  22:04

« cvakanie

zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.07  10:43

« Tempomat

Tak som si dal dorobiť tempomat... :-) :-) :-) Chvalabohu moja 307-čka je z roku 2004, kde to ešte možné je. Novšie kusy už to majú od výrobcu bloknuté. Je to paráda. A ani to až tak veľa nestálo, len 3 tisíc korún za páčku pod volantom a prácu. Joj ale sa teším... Pomaly už nemám čo na aute vylepšovať... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.07  00:50

« Re: 2x viac :)

Petr Zahora, Lubos.1, sedacky vrzgat prestali, asi sa potrebovali zobudit zo zimného spánku >:D trosku mi vrzgaju pre zmenu PZ dvere, vystriekal som Silkalom a nic, vsetky dvere idu perfektne, len tie jedne nejak zaspato..
  • 00 Reagovat !

foto panther

panther 21.04.07  09:27

« zkouška

xxxxxxxxxxxx
  • « 00 Reagovat !

foto maky29

maky29 21.04.07  09:23

« Re: Stierače

Tak to mne tie stierače odišli po roku, dosť dobre neviem prečo, originál Bosch (auto má rok), najprv zotrú okno celkom dobre, ale potom vodu ktorú zotreli a nahromadili pri A-stĺpikoch akoby zobrali späť a roztrú ju po okne...v noci sa takmer nedá jezdiť.... :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…