Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 25.04.07 22:07
« cvakanie
Zdravim vas som tu novi.Mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.Strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.Kto my poradi pomozte prosim!!!! :-( -
"-- skrytý --" 25.04.07 22:06
« cvakanie
Zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!! :-( -
"-- skrytý --" 25.04.07 22:05
« cvakanie
zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!! :-( -
"-- skrytý --" 25.04.07 10:43
« Tempomat
Tak som si dal dorobiť tempomat... :-) :-) :-) Chvalabohu moja 307-čka je z roku 2004, kde to ešte možné je. Novšie kusy už to majú od výrobcu bloknuté. Je to paráda. A ani to až tak veľa nestálo, len 3 tisíc korún za páčku pod volantom a prácu. Joj ale sa teším... Pomaly už nemám čo na aute vylepšovať... >:D >:D >:D -
maky29 21.04.07 09:23
« Re: Stierače
Tak to mne tie stierače odišli po roku, dosť dobre neviem prečo, originál Bosch (auto má rok), najprv zotrú okno celkom dobre, ale potom vodu ktorú zotreli a nahromadili pri A-stĺpikoch akoby zobrali späť a roztrú ju po okne...v noci sa takmer nedá jezdiť.... :no: