Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Bezohľadný *
Robino123: nechapem preco, ale dako si ma neurazil a co si myslis Ty o mne, si ostatny myslia o tebe. Bol si uz na moste ? Videl si co ti trulovia ako zrejme si aj ty robia ? On sa nezaradi plynule 300-1000m pred zuzenim. On trolo zastavi a snazi sa natlacit dolava, lebo dalsi , co tam bol o 5sec. skor ( ako ty chytrak :-) ) ho nechce pustit. Ty tu vyhlasku a jazdenie mas skutocne v krvy :-). Si presne to, co si myslis ty o mne :-) a aj ty, co tam tak nezmyselne vytvaraju kolony. Ano zaradim sa niekedy aj 3 metre pred zuzenim, ak to znamena vyuzitie volneho miesta, leb sa v tom lavom najde vzdy niekto ako ja, co nema problem toho z prava pustit. Aj ked popravde nepustam tych, co maju zamalo zapnut smerovku. Vzivote som nehodu nemal a krizovu situaciu som sposobil 1-2 krat. Ano, stane sa to aj inym , ale nebolo to na moste :-). Na moste ale aj inde pri zuzeni brzdia iny mna a nikdy ja inych. Nikomu sa netlacim do pruhu. Tlacim sa do prestoru, ak niekto zavaha a lebo ma pusti. Nepotrebujem mat naburane auto. -
"-- skrytý --" 11.08.05 08:29
« Bezohľadný *
Miro,
ľudí ako ty by som dal bez váhania strieľať. Dúfam, že sa raz 3 metre pred zúžením nasilu vtlačíš pred nejakého člena bratislavskej mafie a ten ťa: 1) rovno odstaví na moste a zastrelí, alebo 2) zapíše si tvoje číslo a nechá tvoje auto na druhú noc „samovznietiť“. A dobre urobí.
Nikdy ťa nenapadlo, že tí „truľkovia“, čo sa radia 300-1000 metrov pred zúžením, na to môžu mať dobré, veľmi dobré dôvody?
1) Priepustnosť každého zúženia z dvoch do jedného pruhu je daná len jediným parametrom - akou rýchlosťou dokážu autá vchádzať do a pokračovať v zúženom mieste. Ak si „truľo“ a zaradíš sa 300-1000 metrov pred zúžením, umožníš, aby jediný rad áut pred tebou nemusel spomaľovať a vchádzal plynulo do zúženého miesta, a to aj rýchlosťou 80 km/h. Celkom dobre to funguje. Bohužiaľ, potom sa však vždy nájde nejaký * Miro, najmúdrejší človek na svete, ktorý o všetkých ostatných zmýšľa, že sú to truľkovia, a celý systém pokazí tým, že sa surovo zaradí 3 metre pred zúžením tak, že obmedzí ostatných a prinúti 20 áut za ním šliapnuť na brzdu a spomaliť vjazd áut do zúženia z 80 km/h na 40 km/h!!!
2) A čo tak slušnosť? To ti niečo hovorí? Čo tak rešpektovať pravidlo, že ten, kto príde k mostu prvý, má aj právo prvý cez neho prejsť?
Takže nabudúce, keď budeš predbiehať autá pekne zoradené pred mostom a myslieť si o vodičoch, akí sú to idioti, vedz, že majú dobré dôvody, prečo sa radiť 300-1000 metrov pred zúžením.
Takže nabudúce, keď svojou bezohľadnou jazdou a radením sa tesne pred zúžením, spomalíš rýchlosť kolóny áut vchádzajúcich na most len preto, aby si ušetril 2 minúty, vedz, že si bezohľadný *. -
"-- skrytý --" 09.08.05 17:59
« zip
Nevím jak "ujové", ale mně se zatím nikdy nepodařilo využít zipu třeba na D1 - dostat se před kamion, když oni chlapci profesionálové, že jo,...hezky nárazník na nárazník. Tohle je problém, ne nějaký stejda či chujo. Až budeme v jejich věku, tak nás ti dnešní 6. letí(za 15-25 let) budou zrovna střílet, abychom nepřekáželi, takže já bych ta slova vážil, protože ono se měří (délka života a věk) všem jedním metrem, co tak vím. -
« Re: Re: Leto s 307
No na margo toho zipsu!
Odporucam dopravnemu inspektoratu, SSC a vsetkym organom cinnym v trestnom aj netrestnom konani vylepit obrovsky bilboard s neonovym osvetlenim na Pristavny most v smere Wien/Brno ako zips funguje. Lebo poniektori ludia su fakt neschopny pochopit co to je. A najradsej mam zazerajuceho uja v S120 ked si dovolim zaradit sa pred neho. -
"-- skrytý --" 03.08.05 01:42
« Re: Leto s 307
no, luf. to je utopia... :-)
pretoze vela ludi nevie pouzit pravidlo ZIPSu. ak zistia, ze sa pruhy zbiehaju do jedneho (napr. kvoli havarii alebo inej prekazke) vsetci sa hned snazia zaradit do volneho pruhu. a ak niekto ide az k prekazke a potom sa chce zaradit, mnohi ho odsudzuju a nadavaju, ze sa predbieha... pritom ide podla pravidiel.
to matus:
volal som, povedal som, cakam. povedali, ze "mozno", no hned uz aj zacali pochybovat... takze neverim.
btw. ked pocujem slovo ZIPS, spomeniem si na profesorku este z gympla, ktora mi toto slovo v jednej praci opravila na ZDRHOVADLO. no ja som to do dnesneho dna nikde nenasiel... -
« Re: Leto s 307
IMHO to bude este horsie. Pretoze na cestach budu setrici jazdiaci trvale pomaly a potom taki, ktorym je cena benzinu ukradnuta a maju na auta za 2mil a viacej, ktori budu jazdit rychlo. A tym bude vznikat viacej krizovych situacii. Idelany stav by bol vsetci povinne tempomaty, na dialnici povinnych 130, na okreskach 110 a v mestach obmedzovac na 70. Vsetci by jazdili pekne za sebou ako vlacik a ubudlo by pruserov ;-)