Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• 00 Reagovat !

foto

15.08.05  16:37

« Bez nadpisu

to Miro - aj yyyy pisal, ze pri 150 mu to berie 7.1. Pre diesel to nie je nic nemozne.
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.05  16:36

« Bez nadpisu

BTW vcera vecer Brno-Praha na tempomate nastavenych 120 a skutocna priemerna rychlost (podla casu a kilometrovnikov) 115. Dosiahnut 150 na dialniciach v noci nie je az taky problem a netreba ist 200, zato raz som to skusil cez den - permanentne rozbiehanie na 200-220 a potom brzdenie. Treba na to silne auto a este silnejsie nervy 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.05  16:34

« Re: Re: Re: Re: Spotřeba 2.0 HDI

tak uz to je jasne, potom to je o.k, ako celok mi to neslo do hlavy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.05  16:30

« Re: Re: Re: Spotřeba 2.0 HDI

Tankoval jsem celkem 2x.
    Zacatek cesty plna nadrz - 60 l.
    1. tankovani - najeto 850 km
    2. tankovani - najeto 1705 km
    Rychlostni prumer meren jen na Nemeckych dalnicich, v CR bych se bal.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.05  16:03

« Re: Re: Spotřeba 2.0 HDI

myslim ze to bolo tak, ze po dialnici siel priemerne 150km/h. Inak by ta spotreba bola trosku ina ina alebo to naozaj tak mao zozerie?. No a plus dosiahnut tento priemer na 1976km, kde niesu stale dialnice, je pre toto auto urcite nemozne :-) tych 5% je dost. A aj na tej dialnici treba spomalit
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.05  16:01

« Re: Re: Spotřeba 2.0 HDI

200 km/h tento motor je schopny dosahnout pouze z kopce.
    Pravdou je, ze jsem po vetsinu casu mel vice nez 150.
    Jel jsem v noci, takze nebyla potreba vubec brzdit.
    Na normalnich okresnich silnicich tento prumer nemas sanci na vice kilometrech dosahnout. Krome toho se zaznamenava prumerna rychlost i predchozi (je potreba pred testem pocitac vynulovat).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.08.05  14:52

« Re: Spotřeba 2.0 HDI

tych 150km/h ti ukazal palubak?
    moje skusenosti su, ze na 150km/h priemer treba ist +- stale okolo 200km/h
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.05  14:24

« Spotřeba 2.0 HDI

Před nedávnem jsem se vrátil ze služební cesty.
    V průběhu cesty jsem měřil spotřebu.
    Celkem jsem ujel 1976 km z toho 95 % po dálnicích.
    Motor najeto 105 000 km.
    Průměrná rychlost 150 km/h.
    Průměrná spotřeba 6.9(podle počítače).
    I po 100 000 km jsem neměl až na pár prkotim (promazání zámků dveří, ....) žádný závažný problém.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 12.08.05  14:32

« Re: Re:

to Miro:
    s tymi pneumatikami je to skor naopak, jazdia aj v lete na zimnych...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.05  13:54

« Re:

skusenosti s rakuskom
    - taky trulo ma nechcel pustit pred seba, mimo mesta si siel cca 85km/h a ked som ho zacal predbiehat, tak pridaval. Zopakoval to 2x, nebola to nahoda. 3x uz som mu presiel cez rozum a trosku ....
    - cestou zo semmeringu( inde idu rychlejsie ako ja :-) ) ak je nasnezene, tak su chopny ist v oboch pruhoch subezne a nezaujima ich, ze je niekto rychlejsi.
    - jazdia tam neuveritelne vraky, ale len s oznacenim A, lebo ostatnym by hned brali technicaky
    - je uplne bezne, ze nemaju zimne pneumatiky v zimnom obdobi a nesvietia svetlom aj ked snezi. Vecer ich nastasie zapnu. Toto sa na moje prekvapenie tyka aj lepsich aut
    ale vo vseobecnosti si myslim, ze v rakusku je ta kultura na inej urovni, otom nied pochyb
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…