Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
BTW vcera vecer Brno-Praha na tempomate nastavenych 120 a skutocna priemerna rychlost (podla casu a kilometrovnikov) 115. Dosiahnut 150 na dialniciach v noci nie je az taky problem a netreba ist 200, zato raz som to skusil cez den - permanentne rozbiehanie na 200-220 a potom brzdenie. Treba na to silne auto a este silnejsie nervy 8) -
« Re: Re: Spotřeba 2.0 HDI
myslim ze to bolo tak, ze po dialnici siel priemerne 150km/h. Inak by ta spotreba bola trosku ina ina alebo to naozaj tak mao zozerie?. No a plus dosiahnut tento priemer na 1976km, kde niesu stale dialnice, je pre toto auto urcite nemozne :-) tych 5% je dost. A aj na tej dialnici treba spomalit -
« Re: Re: Spotřeba 2.0 HDI
200 km/h tento motor je schopny dosahnout pouze z kopce.
Pravdou je, ze jsem po vetsinu casu mel vice nez 150.
Jel jsem v noci, takze nebyla potreba vubec brzdit.
Na normalnich okresnich silnicich tento prumer nemas sanci na vice kilometrech dosahnout. Krome toho se zaznamenava prumerna rychlost i predchozi (je potreba pred testem pocitac vynulovat). -
« Spotřeba 2.0 HDI
Před nedávnem jsem se vrátil ze služební cesty.
V průběhu cesty jsem měřil spotřebu.
Celkem jsem ujel 1976 km z toho 95 % po dálnicích.
Motor najeto 105 000 km.
Průměrná rychlost 150 km/h.
Průměrná spotřeba 6.9(podle počítače).
I po 100 000 km jsem neměl až na pár prkotim (promazání zámků dveří, ....) žádný závažný problém. -
skusenosti s rakuskom
- taky trulo ma nechcel pustit pred seba, mimo mesta si siel cca 85km/h a ked som ho zacal predbiehat, tak pridaval. Zopakoval to 2x, nebola to nahoda. 3x uz som mu presiel cez rozum a trosku ....
- cestou zo semmeringu( inde idu rychlejsie ako ja :-) ) ak je nasnezene, tak su chopny ist v oboch pruhoch subezne a nezaujima ich, ze je niekto rychlejsi.
- jazdia tam neuveritelne vraky, ale len s oznacenim A, lebo ostatnym by hned brali technicaky
- je uplne bezne, ze nemaju zimne pneumatiky v zimnom obdobi a nesvietia svetlom aj ked snezi. Vecer ich nastasie zapnu. Toto sa na moje prekvapenie tyka aj lepsich aut
ale vo vseobecnosti si myslim, ze v rakusku je ta kultura na inej urovni, otom nied pochyb