Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 05.10.05 17:50
« Re: Re:
... Mají novou Vitaru, nechme stranou, jestli se to líbí či nelíbí atd., ale: třeba se koupí (za nějakou dobu). Nebo nekoupí.
k tej Grand Vitare: sedel som v nej na vystave v Nitre, mal som z nej vazne vyborny dojem. Plna vybava - 2.0 benzin, koza, 'drevo' atd, predajca spominal cenu pod milion Sk. S dieselom buduci rok cca o 50 000 Sk viac.
Ale ked sme sa niekedy bavili o vnutornom hluku : v nejakom teste sa stazovali na vyssi aerodynamicky hluk po 130 km/h v tomto voze, preto som sa zameral aj na tesnenia dveri a vsimol som si, ze je velmi jednoduche a urcite tam hluk bude. Auto ma ako celok vazne zaujalo, ale ak by tam bol vazne vysoky hluk, tak zaujem urcite stratim.
Este jedna vycitka - bude sa dodavat pomerne slaby diesel:1,9 96 kW/300 Nm. Nechapem, preco v tomto obdobi nesiahli po niecom silnejsom (neviem, ci je to vlastny vyvoj). Na druhej strane nie je Vitara auto na dosahovanie rychlostnych rekordov, ale zrychlenie 0-100 km/h za 13,5s by mi asi vadilo. Ale kym neotestujem, nebudem robit zavery. Skoda, ze diesel bude na trhu (aj na zapade) az na buduci rok. -
"-- skrytý --" 05.10.05 17:03
« Re:
JarinoRS: Asi takhle-já tomu pracovně říkám EU 1. liga a EU druhá liga.
Kontrolní otázka: SK je která z nich? Nebo Česko?
Jinak: nedělám si iluze a je mi jasné, že zástupci PSA nebo Renault tyto stránky nečtou. Jsme pro ně bezvýznamní. Fajn. Musíme přejít k těm, co se snaží a berou nás jako KLIENTY. Testuji 2,5 měsíce Suzuki a zatím to vypadá(už 2 x opravovali), že jsme klienty... Mají novou Vitaru, nechme stranou, jestli se to líbí či nelíbí atd., ale: třeba se koupí (za nějakou dobu). Nebo nekoupí. Rozhodne o tom přístup servisu. Říkejme tomu neviditelná ruka trhu.
Mám první a současně jistě poslední auto z F,a to tam není zase až tak dramatický problém, jako se vyskytují u P307.S tím autem jsem dokonce spokojen, seč jsem mohl koupit lepší, ale nekoupil. ;-) -
"-- skrytý --" 05.10.05 16:49
« Bez nadpisu
matuS: díky, za doplnění, v zatáčce to bylo zpočátku přetáčivé+malá přítl. síla na kolo. Ale řešili to, přece mohli sdělit: "Vážený(á), jeli jste příliš rychle".
Jde o to, že každý má občas prušvih, ale ne každý jej přizná a napraví.Jde o peníze.Někomu i o pověst a proto mění preventivně.
Přístup francouzů(prostřednictvím prodejce) je obecně milý do okamžiku podpisu kupní smlouvy a prodeje auta.Potom výmluvy. -
"-- skrytý --" 05.10.05 16:04
« Re: Re: Re: Ukľudnite sa ľudia!
v CR to iste, az kym to nebolo v Nove
To all: kto z nas Slovakov to napadne tiez a zavola do JOJky alebo Markizy? :idea:
Inac tymto ma Pug pekne nas... >:-[] , ako je mozne, ze vedia o tom, uznaju si sami svoju chybu a na SK je to OK? Takto si vazia svojich zakaznikov? Moje dalsie auto tymto padom uz urcite nebude z produkcie PSA!!! >:-[] -
"-- skrytý --" 05.10.05 15:37
« P307
Nejde o paniku, viz jeden příspěvek. Jde o princip! Tohle je moc krásné auto, ale příliš mnoho problémů, co tak vím. To, že shořelo 10, nikoliv 8 ks P307 neznamená, že je vše OK. Asi 2-3 roky nazpět několika lidem střelil vak řidiče u Audi,ještě než stačili nastartovat a jet, většina nepřipoutána a shodněme se, že tohle člověk fakt moc nečeká... byl asi i 1 smrtelný úraz a Audi povolalo řádově 1 mil aut k výměně senzoru. Audi TT se několika lidem převrátilo v zatáčce, jistě jeli rychle, ale uznali chybu a všem dodatečně dávali dozadu malé křidélko a snad(ale to jsem fakt vypustil) tužší tlumiče. Někdo to upřesněte.
Já mám pocit, že výrobci vědí, jaké jsou silnice v ČR či SK, jinde by se daly najít také ne zrovna ideální (kostky v Paříži, např.), tak ať napraví a řeči o tom, že je vše OK si nechají. Je třeba si pamatovat a příště nekoupit. Také to tak udělám.

On ví, že mi hluk vadí a co jsem nekoupil...:wink: Tu Vitaru jsem uvedl jen jako příklad, ne že ji koupím, že jo. Nebyl čas s ní jezdit. Ale test bude, dám vědět. Nad 130 to asi bude nejenom hučet, ale i poskakovat, podle pneumatik. Nicméně, to se pozná. S takovou kraksnou se musí jet pomalu a kochat krajinou. Kdoví, jestli to 130 vůbec jede?!?! ;-)
P.S: Co aditivum, už jsi vyzkoušel? Našel jsem i čistící (nádoba na nádrž), takže zde je název:WYNN´S - high pressure 3, je to 0,5 l/50 l nafty á 350,- Kč, pro HDI či PD, aplikaci spojit s výměnou oleje v motoru.
Zbytku se omlouvám za odbočení od tématu, ale i P307 má HDI. Díky.