Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 25.05.07 20:34
« výfuk
Na starom 2,0 HDi som mal vúfuk 175 000 km a asi je tam dodnes. Na 1,6 HDi mám cez 70 000 km a je úplne v pohode. Na Partnerovi mám 180 000 km a tam mi ptaskol, kde je prichytávaný k strednej časti. Asi to vymeník, lebo to robí rachot. V citroene chceli za poslednú časť 5600,- Sk. V obchode s autodielmi 2700,- Sk. -
"-- skrytý --" 25.05.07 09:09
« Výfuk - výmena
Čaute!
.
Možem sa spýtať, kedy ste prvý krát menili výfuk na 307-čke?
.
Využil som letnú akciu Peugeotu (prehliadka zadarmo) a len sa potvrdil fakt, že v mieste spony, ktorá spája prostrednú časť výfuku s koncovou časťou je to už dosť prehrdzavené. Auto má len tri roky a 40900 km najazdených.
.
Ešte by to nejaký čas malo vydržať (možno aj rok), ale koncom tohto roka pred zimou budem v pokušení to riešiť, lebo je tam šanca, že to na nejakých veľkých nerovnostiach môže povoliť a výfuk by mi spadol na cestu. V servise vyrátali cenu dielov a práce na neskutočných 12400 korún, tak som ich poslal do hája.
.
Máte nejakú osvedčenú značku náhradných výfukových dielov? Skadiaľ ste ich kupovali? -
"-- skrytý --" 20.05.07 17:04
« Re: Peugeot 307SW
Ja som mal 307 2,0 HDi. Teraz mám SW 1,6 HDi 6/2005. Auto má 70000 km a s autom som spokojný. Teraz sme boli u svokrovcov a na trase NM - RS - NM rýchlostný priemer 76 km/h a spotreba 4,3 l/100km. Ja som mal na obidvoch autách slú zadnú nápravu. Bola zle zvarená. Inak menili mi aj váhu vzduchu aj prietokomer. 1,6 HDi je ľahší v predu, takže tam toľko netrpí predná náprava.
Pozdravujem JarinaRS ;-) -
"-- skrytý --" 18.05.07 13:52
takze to nie je az take zle... :-)
precital som si teraz plno stranok na jednom fore, JarinoRS, isto ho poznas ;-) a uvidime... auto je to pekne, priestrane, pohodlne, BEZPEČNÉ... len ja nie som na diesle. ved uvidime, ked ho brat napriek mojim poznamkam vezme, budem znovu prispievat i sem. no dufam, ze tak malo casto, ako kedysi...
ad strom v ceste... LOL :-D -
"-- skrytý --" 18.05.07 12:48
parada...diskusia od 1.5. do 18.5. je v....
yoyo, asi ich poznas sam, klasika, predna-zadna naprava, vibrujuci volant, prepinanie pacok, obcas nejaka haluz s elektronikou - vdaka tomu parkrat prehraty SW, inac nic co by branilo jazdeniu, len veci ktore nepotesia. tusim najhorsia vec je strom v ceste, nie? >:D
ja som 2002/2003 a mna sa samovznietiaca zvolavacka tykala...

inac moja recenzia ak by niekoho zaujimala je tu:
[odkaz]