Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Spotreba
no jooo... dyt to rikam-mam 2litr a jeste k tomu r.v. 10/2001 V Cechach jsem predjizdel, kde to slo pri kazde prilezitosti - na tom snehu.. 8-s , a Nemecko jsem projel tak 150-190km/h Nez jsem prejel do Belgie, mel jsem dokonce prumer 9l... :'-( ,ale pak uz jsem vedel, ze mam vic casu a jel jsem v prumeru 'jen' 110-120, tak jsem to stahl za tech 650km na prumer 8. Jo a take jsem mel celou cestu zaplou digitalni klimu-jestli to ma na to vliv..? -
"-- skrytý --" 13.01.06 14:01
« Re: KONIEC SRANDY - Prva vaznejsia vec na Peugeote 307
no, to iste mi robi na jednej multiple v rodine. mal som ten voz pozicany. ked som potreboval surne zrychlit (predbiehanie) - najprv vyskocili otacky, akoby to auto malo 500 koni, po 1-2 sekunde mierne klesli a auto zrychlovalo normalne... bol to diesel 1,9 jtd, asi 115 koni. podla mna to je spojka, nokolko i cudne zaberala v tom voze. majitelovi som to povedal, neriesi to....
takze stretol som sa s tym, no neviem co to je.... -
« Re: Re: Re: Re: Manual k 307
no tak jsem dnes volal do jednoho autosalonu domu do Cech a tam mi rekli, ze to klidne objednaji. Delaji to pry bezne a stoji to 950,-KC :roll: takze tuhle moznost jsem vyradil. Ted se asi brzy skocim kouknout k nejakemu dealerovi tady v Londyne a uvidime co bude dal... A kdyby to tam taky chteli zaplatit, tak si ho ale uz definitivne koupim v anglictine na tom netu za par zlatek. -
« Bez nadpisu
no jo, ale kdyz zvazim, ze je to starsi auto (r.v. 2001) a ze jsme mu nalozili plny kufr i zadni sedacky, tak se to vse asi projevilo...co?? 8-s A tech 8 litru mi vyhodil pocitac, ja jsem to nepocital, na to nemam cas-snad priste, tak nevim jestli se tomu da verit. Slysel jsem nazory z obou stran = ano i ne... -
"-- skrytý --" 09.01.06 21:35
« Tak to je dosť vysoká spotreba
Priemerná spotreba 8 l u dízlového motora na dlhé trasy?
Tak to je príliš veľa.
To by aj moja benzínová 1,6 spravila za 7,5 l alebo tak. A ak by som tú 307 vyslovene nehnal po dialnici, tak aj za 6,5 l.
Príklad: Bratislava - Východné Slovensko, cca. 400 km. 55% dialnica (135 km/h) a 45% cesty 1 triedy (110 mimo obce, 70 v obci). V lete priemerne za 6,8 a teraz naposledy v zime za 7,3.