Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 17.01.06 15:11
« Re: Problem so svieckami??
P307 vraj nie je vhodne pre jazdu v meste!!!!! - vyjadrenie servisu /100 BODOV/ -- no to dik, to som sa vážne dobre zasmial , čo za ľudia v tých servisoch robia, tak to mám dosť. Už sa teším, kedy budeme autá okrem iného kupovať aj podľa toho, či sú vhodné do mesta, alebo na diaľnice , okresky, či dediny. -
« Problem so svieckami??
Minuly tyzden sa mi stal nasledovny problem:
vlastnim auto 307sw benzin 1.6; najazdene 7000km, kupene v 5.2005
pri jazde s nim zacalo cukat, ako ked zaradite namiesto 3st, 5st. (nebolo to tym)
zacal blikat zlta kontrolka a po chvili zacala trvalo svietit, samozrejme som auto odstavil na bok. Po vypnuti a nastartovani motora sa problem uz neprejavil, ihned som kontaktoval servis, ktory asom nasledne navstivil.
Servisak mi ukazal sviecky z mojho motora, ktore boli cierne - vsetky styri. Vraj jazdim po meste a auto dostatocne nevytacam, dusim motor. Je okrem sviecok je este nieco zanesene a vraj sa to vycisti pri dostatocnych otackach motra. moj problem s kontrolkou diagnostikovali ako vynechanie sviecky.
P307 vraj nie je vhodne pre jazdu v meste!! - vyjadrenie servisu
Ja jazdim pri 2000 - 3000 otackach. a nemyslim si ze ho dostatocne nevytacam. Teraz su mrazy a nebudem jazdit so studenym motorom 4000 otacky.
Odvtedy pri zohratom motore (aj na volnobeh) ide spod kapoty taky zvuk ako keby tam bol zapnuty ventilator, ktory je pocut...neviem ten zvuk presne popisat, predtym to nerobilo.
Aky je vas nazor na tento stav? Nie je 307sw auto vhodne na jazdu po meste??? co moze byt s autom??

Kupuješ kvalitný benzín?
Ono motoru fakt robí dobre, keď ho poriadne z času na čas prevetráš. Ja ho pri akcelerácii a predbiehaniach často šťavím až do 5500-5800 otáčok na pár sekúnd.