Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 31.01.06 01:25
« Ostrekovac
tak asi mi dneska odisiel ostrekovac...nejak mi to neostrekovalo asi tyzden, ani nebzucalo, bral som to ako zrejme slaby pomer nemrzky a vody v nadrzke a proste to zmrzlo, ale cez vikend som to dal do teplej garaze a rano ostrekovac nic, ani bzzzz, myslite, ze je vtahu? volal som jednemu automechanikovi a ten mi povedal, ze nemusi, ze stale moze byt zmrznuty, stalo sa to uz niekomu? -
"-- skrytý --" 23.01.06 23:23
« výměna rozvodového řemenu a napínacích kladek
Zdar,
kdo má Hdi, ať nedá na doporučené intervaly výměny rozvodových řemenů a napínacích kladek. Mám najeto 105000 km a začalo mi cinkat ložisko kladky. Odvezl jsem Pežuli do servisu, kde se můj automechanik nestačil divit, jak špatné jsou kladky v HDi. :shock: Prý jsem měl kliku, že se to nepotkalo, jak se to povedlo jiným... Doporučené intervaly jsou 120000 km a 160000 km. U nových HDi prý ještě delší (240000 km a kladky mají přitom stejné - výrobcem je nějaká italská firma...). Měňte raději mnoooooooohem dřív.
:!: -
"-- skrytý --" 23.01.06 22:30
« Re: Re: Re: Peugeot 206SW 1.4HDi zamrza za jizdy!!!
Je ale neskutočné, že Peugeot nemal takéto problémy predtým. Až peknou a ľúbivou 307 sa začala neskutočná éra trápnych technických chýb a nedotiahnutých chorôb, ktoré ani po toľkých rokoch sa nedajú vyliečiť...
Snáď sa z toho PSA poučí.... -
« Re: Peugeot 206SW 1.4HDi zamrza za jizdy!!!
do nafty si kup este nejake aditiva specialne na zimu a potom sa ti * v servise nebudu moct vyhvarat na nekvalitnu naftu. ja by som tu karu vratil. Napokon, ak ti to zdochne za jazdy je jasne, ze ta to ohrozuje na zivote. Mozu byt radi, ze to nedas na sud.
so servismi len tvrdo, su to svine - bez vynimky.
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]