Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Bez nadpisu
Jak hovorí Peter Zahora, 95% závad nevedia odstraňovať mechanici v P - servisoch. Mne sa podarilo po dlhej dobe nájsť jeden. A to sme prvého peugeota kupovali 4/2002. Na ňom som najazdil 175 000 km a predná náprava nevibrovala. Ale mi museli vymeniť zadnú nápravu, páčky smeroviek a silentblok na motore. Inak to auto jazdilo výborne. Teraz mám Partner, 206 a 307 SW 1,6 HDi. Partner len servisné prehliadky - 135 000 km, 206 len servisné prehliadky 50 000 km a SW 3x servis za 30 000 km okrem prehliadky. 1x zvolávačka "dráčik", 1x tepelný štít turba, 1x búchajúca zadná náprava. Ani toto auto nevibruje, zimné Matador MP 58 a letné na Al diskoch Bridgestone. Zatiaľ všetko odstránené. A tej klímy sa tak nebojte, zas toľko výkonu neodoberá. Alebo že by niekto nevedel obiehať? ;-) -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Aja jaj Jarino tos nemel. Mame ve firme jiz 2 sluzebni vozy fabia.
Hatchback a Combi. Obe s motorizaci 1.4 MPI 50 KW. Obe koupeny nove.
V soucastne dobe je nejeto cca 7 000 km. Byli jiz u obou aut meneny Lambda sondy. U hatchbacku odeslo vyhrivani zpetnych zrdcatek.........
Mohl bych pokracovat, ale to patri do jineho fora, ze by vyrobeno v patek odpoledne ?
Ale jinak chapu tve pohnutky ohledne kvality Pugu, protoze me by to urcite vadilo taky. -
"-- skrytý --" 06.02.06 20:31
« Re: Re: Re: Re: Re:
ved ja netvrdim, ze je to najhorsie auto...dokonca som uz aj pisal, ze v lete som uz mal na 99% kupene SW a keby bolo OK, tak mi stoji pred barakom, ale tych chyb je nejak privela a opakuju sa dokola. Otcova Fabka - na ktoru mimochodom kazdy nadava - je r. 2002 a este nebola v servise s nicim, okrem pravidelnych kontrol. Asi tiez vychytil taky kus, ako mas ty Puga... -
"-- skrytý --" 06.02.06 16:45
« Re: Re: Re:
vyhral si prave ten jeden z mala, ktory bol vyrobeny v pondelok, my ostatni mame vsetko piatkove varky... >:D nahradne diely detto. Vidis, ja som napr. este packy nemenil a cudoval som sa ako mozu niekomu odist. Stacilo mi tyzden v SW a vedel som wocogou. A to mam jedne rezervne od kamosa z blueboxu. silentblok mozu mat na svedomi nase cesty-to beriem, na ostrekovace mam jednoducho smolu ale mlatiaca zadna naprava a vibrovanie je vyrobna chyba, to ma nepresvedcis. aj vypnutie elektriky za jazdy mal na svedomi zly sw, ale ti poviem, ze som sa skoro pos.al, ked mi to urobilo prvykrat vnoci >:-[] ak ma takto vyzerat auto roka 2001, tak neviem neviem... -
« Re: Re:
Silent blok mi vymenili jiz pred 2 lety, dodnes OK.
Prepinac blinkru , vymena pri 1. roku provozu , dodnes OK. (2002)
Motorek cerpadla pro ostrikovace OK.
Naprava nevibruje.
Jak to vysvetlis ? Mam stesti ? Ja nechci vase problemi bagatelizovat, jenom chci najit rozumne vysvetleni, proc ten muj Jean je tak odlisnej, osamocenej , .....