Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Re: Ako je to vlastne s tými zvolávačkami?
CD menic Blaupunkt
-mne tiez odisiel, samozrejme po uplynuti zaruky.....
- servis povedal, ze sa bude dotazovat importera na vymenu
- dnes volali, ze maju predbezny suhlas vyrobcu na vymenu, s doplatenim 50 % sumy - vycislili to na 3200 sk -
« Re: Ako je to vlastne s tými zvolávačkami?
zdravim ta...
P307, 1.6, kupeny 06/2002, teraz 122tis km...
zvolavacku som nemal, jedine pri prehliadke pri 120tis km mi spravili kontrolu X8Z - to je kontrola tusim upevnenia nejakych cidiel na riadeni, alebo co.. to uz neviem presne..
jedine problemy s elektrikouo, co boli...
- po asi pol roku odisiel modul (packy pod volantom a prepinanie pocitaca)
- po asi dalsich dvoch rokoch to menili zas (pri tej 120tis prehoiadke)...
- odchadzaju ziadorvky, dost casto, priemerne 1 ziadorvka v svetlach, stretavackach za dva mesiace, pouzivam standradrne ziarovky, nie s tou zvysenou svietivostou, tie som nestihal menit :-) a asi tak isto aj v zadnych svetlach...
- problemy boli a aj su s original peugeot CD menicom... takze poputuje von, budem asi bez, lebo original je predrazeny :)
- dalsia elektrika.. take bezne veci, ako hlaska pocitaca, ale po shasnuti, a znovu nastratrovani je vsetko OK.. take hlasky asi tak dva krat do roka...
...
inak...
moje dalsie auto asi nebude lev... :-) - je to cisto iba moj nazor a pocit :-) -
"-- skrytý --" 13.02.06 21:50
« rapex
[odkaz]
Upozornění na nebezpečný výrobek – airbag v automobilu Peugeot
pá, 16.12.2005
Řecko – Airbag v automobilu Peugeot. Typ/číslo modelu: všechny typy Peugeot 307 Berlina. Jedná se o automobily s následujícími výrobními čísly: 83921144 až 84047873 a vozy vyrobené od listopadu 2004 do března 2005. Vyrobeno ve Francii. Riziko – Nebezpečí úrazu. Je zde riziko, že levý airbag nebude fungovat správně při určitém typu nárazu. Airbag tedy nesplňuje plně svoji předepsanou funkčnost. Opatření přijatá ohlašující zemí – Dovozce podniká v tomto směru příslušné kroky.

Máš proste v aute vyššie napätie, ako treba.
Rieši sa to pridaním odporu pred žiarovky, ktorý zníži napätie a výrazne predĺži ich životnosť.
Si zober že moja 307 bude mať o 3 mesiace 2 roky a doteraz mi neodišla ŽIADNA žiarovka.