Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Tak uz ho mam
Ja jsem si stahnul Peugeot magazin cislo 1/2001 a tam je napsane toto (cituji) ze strany 4: "Mimoriadnym prínosom k ochrane životného prostredia je: partikulárny časticový filter FAP motore 2,0 HDi, 110 k (známy zo 607-ky, viď Peugeot magazín 3/99 – 2,2 HDi)". Ale jsete mi to nikdo nepotvrdil. -
matuS 18.10.01 04:34
« Re: predaje
ano, objednavaju sa auta. ale oni sa nerobia tak, ze teraz robime toto s klimou a teraz toto bez klimy...
nazbiera sa urcity pocet objednavok a potom sa x-dni v tyzdni robi len jeden model s jednou vybavou, a napr pondelok sa robia cervene s drevom vo vnutri, v utorok sa robia zelene s drevom vovnutri atd...
no a potom ide auto na vystupne testy, napr sa pozrie licovanie karoserie, vrzganie, vykon motora...a ja si myslim, ze tie horsie idu k nam, a tie lepsie idu do svajcu, do nemecka a podobne -
« Re: Tak uz ho mam
S 307 jsem spokojen.Sice jsem toužil po sedanu(předtím 306 TD sedan),ale Golf se mi taky vždy líbil.Zvolil jsem HDI,Presence s aut.klimou a pal.poč.,spotřeba zatím 6,7(převážně město).Repráky ve dveřích se frantíkům asi nevydařily,taky drnčí levý přední. -
"-- skrytý --" 16.10.01 21:32
« brzdovy asistent
este vam musim povedat, na co som * ale naozaj dost. trosku som sa zapozeral v pondelok vo viedni do strany a vsimol som si neskor, ze sa predo mna niekto pcha. tak som prudsie stupil na brzdu a zopol sa brzdovy asistent. co je od neho pekne, az na to, ze som zostal stat na mieste (bolo to v cca 40kmh). skoro sa za mnou (do mna vratane) jebli tri auta :-( a dnes sa mi to stalo v ba, pri trosku netrafenom preslapeni z plynu. celkovo v starom aute som mal brzdu tuhsiu, asi si treba zvyknut tu na makkost a jemnost. ale aj tak. imho zabera moc vzbrklo. alebo by mal byt montovany len na zelanie. ved kto z vas nevie poriadne dupnut na brzdu? aj podla nejakych statistik, co som videl, zle brzdi (malo zatlaci) len cca 25% ludi.