Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  13:33

« Re: Tak uz ho mam

Ja jsem si stahnul Peugeot magazin cislo 1/2001 a tam je napsane toto (cituji) ze strany 4: "Mimoriadnym prínosom k ochrane životného prostredia je: partikulárny časticový filter FAP motore 2,0 HDi, 110 k (známy zo 607-ky, viď Peugeot magazín 3/99 – 2,2 HDi)". Ale jsete mi to nikdo nepotvrdil.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.01  07:46

podle mne ho ma jen 2,2HDi!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.10.01  04:41

preco vam tak zalezi, ci tam je ten casticovy filter, alebo nie?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.10.01  04:34

« Re: predaje

ano, objednavaju sa auta. ale oni sa nerobia tak, ze teraz robime toto s klimou a teraz toto bez klimy...
    nazbiera sa urcity pocet objednavok a potom sa x-dni v tyzdni robi len jeden model s jednou vybavou, a napr pondelok sa robia cervene s drevom vo vnutri, v utorok sa robia zelene s drevom vovnutri atd...
    no a potom ide auto na vystupne testy, napr sa pozrie licovanie karoserie, vrzganie, vykon motora...a ja si myslim, ze tie horsie idu k nam, a tie lepsie idu do svajcu, do nemecka a podobne
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  11:15

To mas ten 110k HDI? A je tam ten casticovy filtr jak v 607?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  11:11

« Re: predaje

Nevim, ale vetsinou kdyz si ted objednas auto, tak
    neberes to v showromu, ale dela se Ti na objednavku. Leda by koukali pri vyrobe n objednavku, ze je z vychodu, a tak tam muzou dat horsi dily.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  09:21

S 307 jsem spokojen.Sice jsem toužil po sedanu(předtím 306 TD sedan),ale Golf se mi taky vždy líbil.Zvolil jsem HDI,Presence s aut.klimou a pal.poč.,spotřeba zatím 6,7(převážně město).Repráky ve dveřích se frantíkům asi nevydařily,taky drnčí levý přední.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.10.01  09:02

« Re: brzdovy asistent

asi nejak divne jazdis, na c5 mi to nikdy nezoplo
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.01  07:53

« Re: brzdovy asistent

Brzdovy asistent by mel spinat jen, kdyz seor vyhodnoti nebezpeci, to je pri delsim intenzivnim brzdeni nebo pri rychlem seslapnuti brzdy! Jina kmi nikdy brzdovy asistent nespina! Brzdovy asistent je dobra vec, proto bych ji neodsuzoval!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.01  21:32

« brzdovy asistent

este vam musim povedat, na co som * ale naozaj dost. trosku som sa zapozeral v pondelok vo viedni do strany a vsimol som si neskor, ze sa predo mna niekto pcha. tak som prudsie stupil na brzdu a zopol sa brzdovy asistent. co je od neho pekne, az na to, ze som zostal stat na mieste (bolo to v cca 40kmh). skoro sa za mnou (do mna vratane) jebli tri auta :-( a dnes sa mi to stalo v ba, pri trosku netrafenom preslapeni z plynu. celkovo v starom aute som mal brzdu tuhsiu, asi si treba zvyknut tu na makkost a jemnost. ale aj tak. imho zabera moc vzbrklo. alebo by mal byt montovany len na zelanie. ved kto z vas nevie poriadne dupnut na brzdu? aj podla nejakych statistik, co som videl, zle brzdi (malo zatlaci) len cca 25% ludi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…