Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: vrzganie sedaciek
Zadni jsou dobry, ale predni mi obcas zavrze. Asi kloub u operadla. No, me je kousek (110kg), takze ta sedacka asi skuci. No, pri prvni prohlidce je na to necham kouknout. Jo, a taky jsem se rozhodl, ze vymenim ty sumitka, co to ma misto repraku a koupim nejake slusne ozvuceni. Tech par korun za slusny zvuk do toho dam. Docela mi vadi, kdyz posloucham Metallicu a basa tam bruci, jako by sla pres booster. -
« Re: Spotřeba
Jezdim jak jsem zvyklej a diesly nemam rad. Samozrejme to auto obcas prislapnu, at ukaze co umi ale nedelam to casto. A auta za temer milion je uz nejakej rozdil 30 tis mezi deselem a benzinovym motorem temer nepodsatny pokud nekoukam na dalsi provozni naklady. Mam benzin a vyhovuje mi to no. -
« Re: Spotřeba
To htr: Nechci se te nijak dotknout, ale pro takovou jizdu sis mohl mozna koupit diesla, ne? Myslim, ze to slabsi TDI-cko je za podobnou cenu, jako 1.8T, ne? ...ale vsak ty to zacnes honit. On ten Passat s turbem jede moc pekne na to, aby tomu clovek odolal. Jenom ti preju, aby se to turbo moc nesr... Neznam nikoho, komu by ho nemenili po 2-3 letech. Ale zpatky k 307, kdyz uz jsme tady. Zacinaji mi povrzavat sedacky. Neda se s tim neco delat? -
« Re: Spotřeba
No ja nevim, ale asi to bude stylem jizdy. Je fakt ze s tim passatem nejezdm po Praze nestojim v kolonach a nezdrzuju se rozjizdenim na semaforech a vetsinou jezdim delsi trasy vic nez 50 km. Auto je uplne novy a zatim jsem vyjel jen jednu nadrz takze se do budoucna teprve uvidi. Nejezdim stylem brzda plyn a nezavodim. Po dalnici kdyz se jede 120-130, tak je spotreba rozumna kolem 6,5-7 l, pokud se ale jede jen o malinko rychleji tak to rapidne stoupa. Hodne je znat i kazde stoupani, kde to ma i 11 l. U minulyho auta (Daewoo Espero 1,8)jsem mel prumernou spotrebu asi 7,2 l/100 km. Jeste mam Peugeot 306, 1,4 spise na kratsi tarsy a u nej mam prumer 6 litru.
:-)