Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Re:
Ja s 307 nemam takove problemy a na servis si nemuzu stezovat. Packu mi vymenili hned na pockani. Nic jineho jsem zatim nepotreboval, ale verim, ze by to dopadlo dobre. Chovani servisu na Slovensku je desne. My meli podobny pripad v Plzni s Audi a VW a pak jim centrala sebrala licenci, takze ted muzou opravovat jenom Seaty na omezenou dobu. Servis "lepsich" znacek koncernu prebralo Porsche Plzen a Audisti jsou spokojeni. Nestalo by za to o tvoji zkusenosti informovat vyrobce? -
"-- skrytý --" 06.02.02 15:57
« Bez nadpisu
teraz som dotelefonoval s importerom...
dozvedel som sa, ze ti chuji tie packy este ani neobjednali! a pri tom mi oni tvrdili, ze to uz objednali ...
volal do francuzka a cislo auta, ktore mal nadiktovat a maju ho v servise, tvdili, ze nevedia o ake auto ide a ze preto mu cislo nemozu dat!
silne uvazujem o tom, ze idem tam, dam si zavolat veduceho prevazky, nastupit prijimacich technikov a ukazat prstom, ktory ma ojebal, ze to uz objednali. toto je drzost...
dodatok:
volal mi znovu a hovori, ze peugeot zmenil celu konstrukciu packovych ovladacov. takze mam pocit, ze mi z toho urobia postupne modelovy rok 2002.
tie koberce co sa vytahuju, ze rozoberu vsetky plasty vnutri a skusia, aby to sadlo lepsie. ak nesadne, cele spodne calunenie vymenit.
tak to som dopadol.

Keby napriklad v servise zamestnali mladeho cloveka - studenta, co by auta po oprave poumyval a povysaval, nestalo by ich to vobec vela, ale zakaznici by boli ovela spokojnejsi a velmi by si tuto sluzbu cenili (teda iba v pripade, ak si nevezu zo servisu auto v horsom stave, ako ho tam priviezli). PR sa da robit aj na malickostiach za par korun, ale to nasi ekonomovia z Marxizmu-Leninizmu nemozu vediet :-(