Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: 1.sprava o 307
Tomu nerozumim. Ja mel auto vyrobene v druhem tydnu v zari a 24.9. jsem si pro nej sel. Rekli mi, ze po vyrobe 2 dny zraje lak a pak to jede hned, protoze kamiony, nebo vlaky jezdi skoro kazdy den. Den trvala preprava do centralniho skladu a odtud uz je to na dealerovi, jak si to necha dovezt. U me to jelo hned druhy den. Tem vasim lhutam nerozumim. Jak by rekl klasik: "je neco shnileho ve state Slovenskem". -
Lubos.1 11.03.02 13:14
« 1.sprava o 307
Zdravim! Minuly piatok sa mi ozval dealer (presne po 3 mesiacoch a 8 dnoch), ze bolo auto vyrobene presne 28.2.2002 a je pripravene na export na Slovensko. Celkom som sa potesil, tak som mu zavolal, kedy si po neho konecne mozem prist. Takze toto ma dorazilo: V centralnom sklade bude do 2 tyzdnov, odkial to trva este 4-5 pracovnych dni, kym sa dostane k dealerovi. Takze od vyroby az ku konecnemu predaju prejde cely mesiac! Ale apon teraz viem, na com som. Ale cakat 4 mesiace na auto je nenormalne. -
« Re: Divne zvuky
No nevim. Ted se to par dni neozvalo, tak uvidim. Jinak se moji pritelkyni uz 2x stalo, ze nefungovalo dalkove ovladani. Musela odemknout klickem a nastartovat. Pak uz bylo zase vse OK. Ja myslim, jestli to nemuze byt tim, ze to mela treba v kapse zmacknuty. To se pak nejak rozhodi ten plovouci kod, ne? -
« Divne zvuky
mam dalsi divny zvuky na aute. Pri razantnejsim rozjedu a ostre projych zatackach se mi obcas ozve odnekud zespoda vozu takovy bouchnuti. A kdyz drzim ruku na radici pace, tak to i citim. Vubec nevi, co to je, ale docela me to stve. Uplne mi to kazi radost z jizdy. Jenom se ted nejak nemuzu dostat do servisu, aby se mi na to koukli.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!