Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 10.04.02 09:44
« Re: zacinaju problemy ?
matuS >
s tym, ze by to mohlo 'sadnut' - vyzera to tak ze sa mi volant trasie uz menej (chodim stale po rovnakej ceste rovnakou rychlostou), problem s klucom sa uz neobjavil. Akurat mi cosi hrka pr prejazde priecnych nerovnosti, akoby to islo niekde z kufra. Otvoril som kufor a vypadol mi nejaky srobik. Ano bohovi som nemohol najst, odkial vypadol. Nakoniec som nasiel nejake dierky, a to v miestach, kde sa dam chytit zvnutra kufor kvoli zatvoreniu. Su tam dve a jeden srobik tam uz chybal.Ale asi to hrka kvoli tomu, ze tam chyba a je to uvolnene. -
"-- skrytý --" 09.04.02 13:55
« Re: ventilator
U dnešních aut by už cívka neměla bejt trvale napájená. Obzvlášť u aut s VN lištou. Ale máš pravdu, moc dobré to není, když je zapnutá celá elektronika motoru, bylo by lepší, kdyby větrák fungoval už na první stupeň klíčku (u mýho starýho krámu to tak funguje, na první stupeň jde větrák i okna) -
« Re: ventilator
Aha no to jsem potřeboval vysvětlit.... :-) No stejně, když to necháš běžet půl hodiny. A to máš větrák 10A plus spotřeba proudu v cívce ne ? A to už může přece dělat zajímavé číslo... Jinak kdyby ten větrák fungoval na první stupěn kličku, tak je to jasný, ale když to máš už na druhém stupni tak budeš mít už spotřebu docela vysokou a k tomu ještě ten větrák. To není přece moc dobré.