Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 02.05.02 17:43
« probs s p307
ked uz tak tu poniektori sefuju, co za problemy s tym autom su. co bol vlastne problem, ktory by znizoval uzitkovu hodnotu, alebo nutil chodit do servisu, alebo branil pouzivaniu p307? ja kebyze nejdem kvoli * do toho servisu, tak mi to auto nerozjebu a mam pokoj ;) -
« Re: Porovnání: Ford Focus vs 307 vs Honda Civic 5d vs Seat L
Jenze tvoje 5D z roku 98 technicky vychazi z roku 92. Tam je 6 let na odchytani pripadnych much. Novy Civic ma taky svoje. Sam jsem mel do zari par let Accorda a i ten mel svoje mouchy. To si nevyberes. Me ted spis sere, ze se mi o 307 otrel kuryr na mopedu a trosku mi odrel dvere. -
« Re: Porovnání: Ford Focus vs 307 vs Honda Civic 5d vs Seat L
Ja mam Civic 4D 1998, ale ako tak citam tuto diskusiu tak P307 by som si nekupil. Za 4 roky som s autom nemal absolutne ziadny problem. Skratka nepokazilo sa nic ak neratam jednu vypalenu ziarovku v reflektore.
Mam taky dojem, ze francuzi sa pohrali s designom, ale na spolahlivost sa vykaslali. -
Lubos.1 30.04.02 14:21
« 307...vibrovanie volantu
Mam novinku. Informoval som sa v Rakusku o tom vibrovani volantu pri vyssisch rychlostiach a je to znamy problem, ktory bude (mozno uz je) rieseny vo Francuzsku. Takze tam bude vacsi problem ako len kolesa.
Tolko k teme, ze su auta delene podla kvality do zapdnej / vychodnej Europy.