Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: zadne brzdy
Asi ste dostali do ruk moc tiche auto, ze vam vadi aj suchanie brdzoveho oblozenia :-) Ja som sa nedavno zviezol opat mojou starou R21 a nevrzgala, ale ked som ju pustil s vypnutym motorom dolu kopcom, bolo pocut vselijake pazvuky v interieri a cosi aj zvonku, ked bezal motor, bolo to OK. Takze ako riesenie vam doporucujem odstranit vsetky protihlukove ochrany od motoru a vrzganie uz nebude pocut :-))) -
Lubos.1 17.05.02 09:18
« zadne brzdy
Zdravim. Ked idem pomaly a zacnem jemne brzdit, tak pocujem zo zadnych kotucov zvlastny zvuk. Je to zvuk, ktory nevydava nejaky kamienok alebo nejaka prekazka, ale rovnomerne kotuce. Ked napr. na kopci stojim na brzde a pomaly ju popustam, pocujem praskavy zvuk (niekomu to robi ked pusta rucnu brzdu). Neviem, asi je to OK, ale vadi mi to. Mate niekto s tym skusenosti?
Inak nasiel som dalsi mozny zdroj vrzgania a praskania interieru. Zrkadlo na protislnecnej clone u spolujazdca. Pri prechadzani nerovnosti to trochu vrzga. Tak som po tom drbol a prestalo :-)
Inak celkom pohoda, okrem toho, ze mi stale vibruje volant a vrzga sedacka. Uz som dlho nebol v servise, takze idem v pondelok na navstevu. -
« Re: Peugeot 2.0HDi 110k XT
basil-problem je, ze kdyz vypnu ESP, tak se ta chyba projevuje pri brzdeni, myslim, ze chyba bude v komunikaci tech pc... Pokud ho vypnu a pak brzdim, tak je citit prace ABS, pokud ESP samo vygeneruje chybu a vypne se, je vse OK. Ted uz je to navic stejne pase, protoze zacalo blbnout ono udavane ABS, ktere zustava po startu rozviceny a zhasne az po urcite dobe, jsem teda zvedavej, jak si s tim servismeni poradi...