Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 29.07.02 14:16
cudujem sa Vam chalani, ze ste este nechceli naspat peniaze. Pokial sa u takeho vyrobku ako je auto odbjavia zavady znemoznujuce vyuzivat vyrobok na ucely na ktore bolo urcene (jazda) tak je to jasny argument na odstupenie od kupnopredajnej zmluvy a vratenie celej ciastky, ktora bola za vozidlo vyplatena. Pokial sa importerovi nepaci, nech da druhe (nove) vozidlo a nech da nieco zadarmo. Novinari a vseobecna motoriska obec urcite obsahuje jedincov, ktory nemaju radi peugeot ako celok a velmi radi by si na tom zgustli. Ja na Vasom mieste sedim u importera najskor bez pravnika a potom uz snim, pokial sa nebude dat inak. -
"-- skrytý --" 29.07.02 10:05
« Re: Peugeot 2.0HDi 110k XT
tiez sa nad tym zamyslam v poslednej dobe. vytahovanie kobercov som reklamoval uz treti krat, teraz pojdem stvrty. proste moc setrili. teraz to pojde na vymenu. a na zamyslenie je, ci sa im oplatilo radsej platit styri krat pracu, ako raz pracu a jeden koberec. co sa tyka tych zmien, ide asi o to, ze nie vsetci sa stazuju, takze naklady na reklamaciu par kusov su nizsie, ako zmena programu vo vyrobe. kto vie ;)