Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
Ahoj,
díky všem. Jak tak sleduji diskusi zde i jinde, je mi už zcela jasné, že 307 NE. Takže zůstanu u Focuse. Poslední tři roky s ním jezdím a fakt 100% spokojenost. Jen tak jsem si říkal, že z frajeřiny zkusím něco novějšího, ale vidím, že fakt zůstanu u Focuse. To je opravdu dobré auto. Doufám, že narazím na stejně dobrý kus jako posledně.
Ještě jednou díky všem. -
"-- skrytý --" 21.08.02 08:44
« Re: 307 nebo Focus
to matusko. moja 307 je uz tip-top. ;) len som to zabudol povedat. ono, ked uz clovek je spokojny, tak uz nepise.
inac, vsetky tie veci, co mi robili 3/4 roka, mohla spravit behom jedneho tyzdna. a preco to neurobili? lebo * v servisoch. -
« Re: 307 nebo Focus
No,zkusím to shrnout.Ono v dnešním komerčním světě je to asi tak,že v německu vedou ve všech statistikách německý auta,ve francii francouzský atd..Pokud nenatrefíš na krám nebo auto už s konstrukční chybou tak ta kvalita je zhruba stejná (stejně nízká).Co si budem namlouvat,prioritou je cena a šidí se kde se dá.Takže,líbí se Ti 307,kup si ho,protože z něj budeš mít radost a i ten servis mu odpustíš.Obejdi si prodejce,svez se a vem si to auto,který na tebe udělalo největší dojem.Zapomeň na statistiky,jsou v tom prachy.