Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
Lubos.1 09.09.02 09:31
« Re: pomooooooc
mavan>
Hej, sem-tam pripievam na sme, ale malo.
Je fakt, ze ziadny slovensky/cesky test nepisal nijako negativne o 307, az na jeden, kde sa stazovali na pozite nekvalitne pasty a zlicovanie interieru + jeho vrzganie. Ale to bolo asi vsetko.
Ale na druhej strane - mozno budes mat stastie a vacsina chyb bude uz vychytana. -
matuS 09.09.02 05:42
lubos> toto sa mi stalo zatial 2 krat: pri bežnej jazde sa mi vypli asi na 5 sekund všetky kontrolky, rucicky v „budikoch“ padli na nulu, vypol sa display PP aj klimy
toto sa mi stalo raz na c5tke (ocino sa zatial nestazoval) s tym rozdielom ze v noci a prsalo a teda mi aj zhasli svetla a zastavili sa stierace. nastastie to nebolo 5sekund ale jedna alebo dve. ale na taky maly sok to stacilo... -
« pomooooooc
no,ako zacat...precital som si toho dost a som mimo.asi 17.9.mam ist brat 307,ale teraz neviem... je na objednavku(btw.cakam uz mesiac dlhsie,ako bolo dohodnute).ma niekto 307 uplne v pohode tzn. ziadny servis,vibracie, vrzganie atd ,napiste!este stale mam cas a * sa na zalohu.ale skusal som znovu najst nieco v tej cene(civic 3d je ok,ale 5d je ako minibus a ten interier..).kua,kde su nase motoristicke media,pisu len tak,ako im zaplatia!
to lubos1>ty prispievas do diskusie na sme.sk?
"-- skrytý --" 06.09.02 10:57
repraky, to je jasne. v celom P307 je na * uchytenie. ja mam vlastne hifi takze uz mam po probleme. to okno, keby si cital prirucku, vedel by si, ze staci drzat zatvaranie asi 2 sekundy v hornej polohe okna. on sa nanovo nastavi na hornu polohu ;)