Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 30.05.06 08:41
« STREŠNÝ NOSIČ NA 307
ZÁHRADKA NA P307 HB 5D SPOLU S NOSIČOM NA LYŽE PRE 3 PÁRY LYŽÍ ZA 3000,- SKK.
ZÁUJEMCOVIA: pierce@pobox.sk
P.S.: Vsetky maily, ktore som dostal, a na ktore som odpovedal, boli odmietnute ako spamy... Takze uz reagujem iba na sukromne spravy... -
« Peugeot 307 SW
Chtěl jsem Vás požádat, zvažuji v současné době koupi Peugeotu 307 SW 1,6 HDI 80 KW, tak rok starého ceny se pohybují okolo 450 tis. Nemáte někdo zkušenosti s tímto vozem? Doporučíte? Auto bude jezdit minimálně jednou za deset dní Praha-Záhřeb-Praha, takže tak nějak 5000 měsíčně. Díky -
"-- skrytý --" 25.05.06 18:03
« Re: Silentblock
silentblok je este asi neriesitelny, kazdy ma nejaku zarucenu radu, co treba urobit,ale nefunguje to :'-(
307 ma pachovy filter? pelovy by som vymenil, ale pri 12.000 km by mal byt OK...inac ak pelovy=pachovy, tak si kup ten s aktivnym uhlim. -
"-- skrytý --" 25.05.06 12:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima
len chcem poznamenat, ze mi v novom forde smrdela klima. ale smradelo to akoby NOVOTOU. ako plasty a tak. pri 20.000 servise mi vymenili i pachovy filter a fantazia - vzduch cistucky, bez zapachu. ako ma byt. casto pozabudnem vypnut vnutorny okruh - jazdou mestom vedla kamionov (hore brnenskou v BA) ju zapnem, pri malackach sa cudujem, preco je ten vzduch taky teply (vypnuta klima). ziaden zapach, nic.
odporucam radsej vymenit ten filter, nez dezinfikovat klimu.

Ale radšej sa do toho nepúšťaj. Treba odtlakovať palivový systém, odpájať hadičky vedúce od nádrže k motoru cez filter. Hrozí únik paliva a možný požiar.
Ja by som s tým asi išiel do servisu.