Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
maky29 24.10.06 10:38
Ja mám na 307 okolo 17 000 km za necelého trištvrte roka a aj keď nie som nadšený kvalitou, zatiaľ sa to dá. To búchanie na zadnej náprave mám tiež a zdá sa mi že je to s príchodom zimy.... viac ma štve že pri naštartovaní sa z priestoru motora ozve nejaká vibrácia, a tiež pri pridávaní a uberaní, už mi to aj pozerali, zastriekali nejakým silikónom niekde pri uchytení motora, ale robí to zas.. začalo zase po nejakých 5000 km. Najväčšia bomba je ale to, že pri cúvaní a poémalom brzdení počas parkingu sa občas ozve taký zvuk od zadných bŕzd akoby som mal sedliacky voz.... :shock:
Ešte malý dotaz, je radenie rýchlostí v HDi verziach 1.6 iné ako v benzínovej 1.4? Ide mi o to gumené radenie, či majú HDi verzie presnejšiu kulisu a tak... -
Chyby su, kazde auto okrem niektorych japoncov ma, ja akurat idem do Peugeotu tesne pred vyprsanim zaruky a mam nasledovne:
- Pri brzdeni medzi 120 - 100 a potom medzi 60 - 30 velke vibracie volantu - zvlnenie brzd kotucov
- zaseknuty pas na strane vodica
- obcas zvonivy zvuk z vonkajsej strany pri urcitej rychlosti - ako nejaky uvolneny kovovy predmet
- pri prechadzani vytlku klepavy zvuk od zadnej napravy
- Posilovac - zopne sa po nastartovani az po niekolkych desiatkach sekund, a obcas vypadava pocas jazdy - asi malo kvapaliny

Jinak sterace "nevrzou" a okno je zevnitr ciste.
Chce to za 1x sezonu vymenit u steracu gumicky a okno zevnitr 1x za rok vycistit.
Spis mam problem mastneho okna u Fabky.