Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Chroupání
Byl jsem s tím v servisu a asi hodinu jsem jim musel vysvětlovat že to dělá hlavně za chladna a mokra, protože při zkušební jízdě to nedělalo-bylo totiž teplo a sucho. Řekl jsem jim že to jde od předních pružin na nerovnostech, oni pořád kroutily hlavou, ale nakonec jsem je přesvědčil aby ty pružiny celý rozdělaly a prohlídly. Příští den vyšlo najevo, že bylo částečně opotřebovaný uložení pružin, takže mi to vyměnily - naštěstí ještě v záruce. -
« Re: Elektrika
To ze su noname, mozno nie je az taky problem, ale celé sú plastové. Vpredu sú 16.5 cm , vzadu 13 cm. Ja som tam dal dvojpasmove Kenwoody 120W 4 ohm., ale este to budem musiet raz rozobrat a poriadne ich utlmit.
Strecha mi nevrzga v ziadnej polohe, akurat mam po celej dlzke 2 velke skrabance, ktoré vznikli hned po porvom otvorení (asi nejaky zabudnutý srob v mechanizme...) -
Ake su tam repro? Mozes povedat parametre? Rovno by som kupil nove a hned to tam fukol nech s tym mam do buducnosti pokoj...
Este otazka (ty mas tiez SW), pohybliva strecha - ked ju mas v zasunutej polohe "UPLNE" , tak ti nevrzga? Ja ju mam o cca 1-2cm pred tou polohou a vtedy to nevydava ziadne zvuky...
-
Hi,
mám 307SW 1.6 vyrobený 07/2002 zatial uplne bez problemov, akurat mi postupne zacali preskakovat CD az po stav, ze mi nenacita ani obsah CD. Rozobral som to a nie je to Clarion, ale OEM VDO z nejakej francuzkej fabriky. Vycistenie nepomohlo, tak cakam na vymenu. Zatial tam mam starsie Sony a hrá to o triedu lepšie.
Repro som menil hned na zaciatku, kvoli drnčaniu...ked som ich uvedel, pochopil som. -
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!