Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: zámek
Mám taky PRES a už prodejce mě upozorňoval, že DO je pouze na jednom. Jen tak mimochodem, jak vám funguje automatické zavírání oken s DO? Mě střídavě - absolutně nespolehlivě.DO má navíc funkci vyhledávání vozidla, na co tam je, když to reaguje při 5 metrech? -
« Re: na startě je to strašně líný
to mrkal: diky, jeste jsem se chtel zeptat zda se jiz nekomu podarilo vyresit problém vybrujiciho volantu: osobní zkusenost s vyvazováním kol je taká ze se vybrace zmensily 0 50% ale nevymizely.
Mimochodem kamarád má C5 resil stejný problém s vybracema nakonec po nekolika desitkách vyvazování (dokonce i na dynamické vyvazovace) pouze stacilo vymenit plecháce za lité kola a bylo po problému a závada prý jsou ty plecháce lehcené a mají tendenci se "roztahovat a stahovat". Jenze se mi nechce vrázet peníze do litaku abych zjistil ze je to to samy. -
Lubos.1 01.07.03 11:18
« Re: zámek
Ja mam nejaky PIN-Lock. Je to nejaka varianta Defend-Locku, ale zamok sa nevybera, ale iba povytiahne tak, ze trci asi 2 cm. Je to rovnako drahe ako Construct, ale vraj sa da Construct zospodu odstranit. Neviem, ci je to pravda, ale v kazdom pripade mi ten PIN Lock nevadi a nie su s nim ziadne problemy.
Co sa tyka klucov, osobne som dostal 2 kluce, ale obidva mali DO. Mozno sa to lisi kvoli verzii, ja mam XT Pack. -
« zámek
Zjistil jsem, že kromě zámků zpátečky Construkt a nebo Defend montují v Peugeotu i zámek "TITAN" (?). Nevíte zda existuje nějaký důvod, proč bych měl upřednostnit ten či onen systém ? Předpokládám, že všechny tři systémy fungují stejně a jsou snad i stejně bezpečné, ale přece jen co když ..... (např. trčící zámek, mech. spolehlivost, ...). A ještě jeden dotaz - k 307 XR PRES jsem dostal dva klíče, z toho je jeden s DO - je to tak OK ? Díky za informace. -
« Re: motory
Resim ted dilema, mam jit na garancku a budou mi pri te prilezitosti menit i olej. Drive jsem byl pevne rozhodnutej ze tam dam syntetiku ale kdyz jsem byl naposledy v servisu tak mi technik rikal ze pro motor 1,6 v benzinu je to zbytecne a budu muset casto dolevat a at tam necham tu polosyntetiku co mam ted. I motor je pry o chlup tizsi s polosyntetikou. Tak ted fakt nevim co tam dat.