Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 11.07.03 11:48
« Re: Restart palubní desky
No mi to přijde naopak logické.To že je chyba s SW je notoricky známé a to přehrátí se provádí určitě taky.Ale proč nezískat plusové bodíky a nějaké penízky,že? Tak se vymyslí nějaký "přidružený" problém v dílu který s daným problémem souvisí no a vymění se.Fabrika to v záruce stejně platí tak co.Myslím si že dokonce novější verze problémového SW se přehrávají automaticky při prohlídkách. Aspoň u mě to byl palivoměr.
No ale jak už tu jsem.
1,6káři komu a jak propouští těsnění pod hlavou u 16 ventilu.Mně to začlo po výměně těsnění zase. Vždycky ujedu tak 8kkm.Už si začínám myslet že to těsnění je od nějakého roku vedeno jako spotřebák a podle toho se i mění. Zatím čekám co bude. Naštěstí to teče jenom ven a stalo se to ještě v záruce.
-
« Restart palubní desky
Tak si včera jedu, svítím, stěrače stírají, hraje rádio a najednou blik a všechny přístroje se vypnou. Zhasnou displeje, přestane hrát rádio. Restart. Trvá to pár sekund a zase se všechno nahodí. Stalo se mi to úplně poprvé po ujetí 10000 km. Mám 307 1.6 XT.
Jdu ráno do servisu a říkám co se mi stalo. Dlouhá diskuse a výsledkem je prý nutná výměna sdruženého displeje. Máte někdo podobnou zkušenost? Mockrát děkuji za odpověď
-
« Re: Oprava plechu
ak mas auto havarijne poistene a nechces prist o zaruku, tak jednoznacne znackovy servis, robota to moze byt na cca 10.000 SKK, zaplatis patricnu spoluucast a vozis sa vysmiaty dalej
ci je kvalitnejsi znackovy servis alebo servis nejakeho znameho je vzdy len vecou kvality, aj znackovy servis dokaze jeden a ten isty plech nastriekat kvalitnejsie a menej kvalitnejsie ak to tak zjednodusene mozem nazvat, zavisi od kvality roboty a taktiez od kvality vybavenia (vybavenie by malo byt v znackovom servise rozhodne lepsie).
ak mas velmi dobreho znameho ktory ma kvalitnu robotu a spravi ti to za polovicu ceny nechaj to urobit u neho a poistku si nechaj vyplatit rozpoctom a zostane ti este nieco na kavu. ak take moznosti nemas nemas nad cim rozmyslat a zvol znackovy servis.
namiesat spravnu farbu uz v dnesnej dobe problem nie je, zada sa do pocitaca kod a ten skoro vsetko spravi za lakirnika -
« Oprava plechu
Ahoj, mam 307 break ... najeto 3500, stari 2,5 mesice...
moji bajecne "rodince" se podarilo trochu nacechrat levy zadni blatnik o kamenny sloupek u vrat, bohuzel to neni jen lak ale je trosku pomackanej ....
chystam se to resit a nevim jestli se vyplati rvat prachy do official servisu, nebo to mam nechat udelat vyhlasenyho soukromyho "plechare". v kupni smlouve pisou neco o tom ze mi pada zaruka pokud to neopravuju vyhradne v offic. servise. navic by mne zajimalo jestli bude nejaky rozdil v kvalite ( a kdo pripadne bude lepsi )
nejaky nazory, zkusenosti a rady zelenacovi ??
diky
owlet
P.S. pokud by vas to zajimalo - vibrace na volantu necitim, vrzani v kabine - trochu se neco zacina ozyvat na nerovnostech z levych zadnich dveri

prve dojmy.. radio je dost ale dost slabe (mam na cd) hra to jemne povedane nahovno.. neviem ci staci vymenit repro, alebo co, ale v mojom vw polo co som mal predtym to bolo o niecom inom..
Okrem tohto mam vecsinou pozitivne dojmy, az na blinker, ktory ako ste tu niekto niekde popisovali preskakuje pri vypinani do protilahlej polohy.. (ako ste to nakoniec vyriesili ?)