Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Automaticke zav. oken
Uz to tu bylo vzpominane, ale zrovna dneska jsem zkousel zavrit okna na dalku a neslo to. Kdyz jsem auto koupil fungovalo to v pohode. Podrzel jsem klicek a okna se zavrely. Lubos mluvil o nejake pameti oken. Tomu moc nerozumim. Proste si za jizdy otevru okna a pak je chci pri zamykani zavrit. Proc to nefunguje? -
Lubos.1 16.07.03 12:31
« Re: Dalsie poznatky
Je to pravda. Ja som si napr. dal v servise prakticky zrusit funkciu automatickeho zapinania svetiel a zmenit tak, aby sa svetla zapli vzdy po nastarovani. Tym sa mi vyriesil aj problem, ze ak su cez den zapnute svetla, nie je poriadne viditelny PP + display klimy. Pri automatickom zapnuti svetiel sa mi totiz zapnu iba svetla, ale nepodsvieti sa pristrojovka. -
"-- skrytý --" 16.07.03 11:12
« Re: Dalsie poznatky
Jestli ti měnili autorádio tak museti vlézt do SW v BSI.Možná tam dali nějaké defaul nastavení a proto třeba ty volby vůbez nevidíš. Tam se dá spousta věcí nastavit a to buď uživatelsky - viz zavírání oken, nebo přes servisní počítač - aktivace komfortních funkcí(hlasitost radia podle rychlosti,aktivace signalizace rychlosti atd.)pak by se ty položky měly objevit v menu PP. Liší se to jenom podle typu auta a podle stáří BSI ale v rámci PSA (peugeot-citroen) je to hodně podobné.(používají hodně společných dílů). Když jsem poprvé viděl na Proxii u Citroenů servisní menu třeba pro C3 tak jsem čuměl co všechno jde nastavovat a kontrolovat (anebo *):-))

Ale mozno to funfuje tak, ze ked napr. das do pamati spodnu cast, tak sa ti pri zamknuti a podrzani tlacitka na kluci okna otvoria. Ale to si len myslim, neskusal som.