Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: HandsFree
To yoyo: Pokud chceš aby ti GSM anténa zvyšovala výkon, tak musí být zisková a to jsou z mé zkušenosti jen antény které se vrtají do střechy a navíc ještě jen některé. Dnes se běžně používají jen takové oválné, nebo obdélníkové placky, které se přilepí zevnitř na sklo a slouží k tomu, aby telefon nevyzařoval dovnitř vozu. Nemají však žádný zisk.
« čelní sklo
8.8.2003 jsem se objednal u dealera Peugeot s výměnou čelního skla a sklo není stále na skladě..... Před rokem to byly přepínače blinkrů na které jsem čekal téměř 2 měsíce.... Myslím že 307 nebyla ta správná volba. Čelní sklo nemít skladem ani ve Francouzkém skladu je myslím základní nedostatek. -
"-- skrytý --" 17.09.03 00:00
« HandsFree
nepamatam sa, ci ste o tomto uz diskutovali, tak sa pytam:
kupil som si pevne HF od nokie a chcel by som ho dat namontovat. nemam vsak antenu. v mojom doterajsom aute som mal externu - prevrtanu strechu. a to na 307SW nechcem. vnutorne, ktore sa nalepia na celne sklo su naprd-mozno vdaka atermickemu sklu vobec nezvysuju vykon.
a tu ta otazka - vedeli by ste mi odporucit nejaku antenu? -
« rázy do volantu
V poslední době mám pocit, že u 307 se stále více přenášejí rázy do volantu při přejezdu tramvajových kolejí nebo hrubší dlažby. Někdy je přímo i slyšet silné klepání ve volantu při přejezdu těchto nerovností. Jinak po hladké silnici i při stání na místě a točením zleva doprava v řízení žádná vůle není. Nemáte s tím někdo zkušenost? -
« Re: Moje nova 307
dynamickou vyvažovačku mají v Peugeot servisu v
Praze (Peugeot Domanský s.r.o.), cena vyvážení
asi 2500,-Kč což je dost za vyvážení. Když si vemu, že bych měl ročně dát 5000,- jenom do dyn. vyvážení tak ani náhodou. Jinak problém by mohl být také v rafcích, neboť PSA na své auta dává odlehčené ráfky kol a tyto ráfky pracují. řešení by mohlo být buď alu kola nebo klasické ocelové plecháče, ikdyž to není 100%.