Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 19.10.03 12:20
« Čelné sklo
viete mi povedať, akú presnú konštrukciu má čelné sklo? počul som, že je zložené z dvoch vrstiev, medzi ktorými je tretia a to z nejakého kovu. (atermické sklo) pýtam sa, lebo sa mi objavili z ničoho nič jemné puklinky, ako keby bol na skle vlas. a tiež preto, lebo zvnútra mám nalepenú GSM anténu. signál mi nezlepšuje, skôr naopak - po vybratí telefónu z handsfree sady mám signál o mnoho lepší. -
« 307SW
Zatial mam najazdenych nejakych 2500km a viac menej bez problemov. Okrem takych drobnosti, ze mi preskakuje packa blinkra a ukazovatel stavu oleja na displayi sa hra na nahodu, ale ako som videl, to tu ma viacero ludi. Dufam, ze mi to v servise spravia.
Mam ale jeden problem, o ktorom som tu este nevidel pisat. Vzdy rano to citim, ked mam len polozenu nohu na brzdovom pedale. Ked schadzam z kopca (konkretne z podlazia na podlazia podzemnej garaze), tak mi nieco akoby uvolnene niekam akoby zapadlo. Citim to ako som uz pisal ako take lupnutie cez brzdovy pedal. Nestretol sa s tym niekto??? Inak cez den a pocas jazdy mi to uz nerobi.

a tim to pro ne skoncilo, cekám az bude vetsi zima a budu na ne tlacit znova jelikoz uz ted je to znat a co teprve az bude skutecny mraz.