Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Trasenie volantu
SW: Mozem povedat, ze mne sa to udialo v opacnom poradi. Na leto ma original 16" hliniky, sem tam sa mi zdalo ze okolo 130 to trochu vibruje. Problem bol ze aj pred BA na rozbitej dialnici, aj okolo TN na novej. Ked som prehodil zimne kolesa na 15" plechacoch, gumy matodor, tak to absolutne prestalo. Ale uplne. Kolega co ma identicke auto a identicke zimne a letne kolesa, tak tomu sa to prejavuju presne opacne (t.j. matadory mu vibruju, originaly nie). Niekto tu pisal, ze mu tento problem zakryli pritiahnutim vole riadenia. -
« Re: Hmlovky
Tak tento problem mam aj ja a fakt mi to lezie na nervy.
>Hrazda> Neviem, aky si mal problem, ale ja odkedy mi vymenili kolesa (elektrony) za zimne (plechace) tak pri vyssich rychlostiach a prudsom brzdeni mi vybruje volant ako besny. Pri normalnej pomalej jazde mi to nerobi. Fakt tomu nerozumiem. Idem v piatok do servisu a vraj to mozu byt brzdove kotuce....som fakt zvedavy. Na SW je to o to horsie, ze je to auto o nieco tazsie a tak potrebujem fakt dobre brzdy. -
« Konec vybrací volantu
tak jsem po dlouhé době zkoušení nakonec uspěl a
vybrace jsou pryč. Výměna předních ráfků - plechové originály za plechové (ne)originály a
výměna gum. Gumy jsem měnil letní za zimní.
Letní originály DUNLUP SP SPORT 300E - zimní NOKIAN HAKAPELITA NRW - toď vše když jsem nechal
DUNLOPy na nových ráfcích vybrace zůstali , NOKIAny na starých (originálních) ráfcích vybrace zůstali. Pokud někumu nepomůže tohle, tak bych zkusil zkontrolovat brzdové kotouče,
jelikož já jsem je měl naprosto zvlněný takže buďto je sjet, koupit nový + nový brzdový destičky a jestli nepomůže ani tohle tak už snad jenom pánbůh.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!