Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Plastový kryt motoru u 307SW 1,6 benzín
Prosím Vás, mohli byste mi ti z vás, kdo má 307SW 1.6 benzín (možná i break a krátká verze) zjistit, zda máte pod motorem plastový kryt motoru. Já jsem na 95% přesvědčenej o tom, že tam u SW 1.6 je a že mi ho při opravě motoru nevrátili zpátky a zašantročili ho někam. Prosím o odpověď :(. Nerad bych se hádal neoprávněně. Zatím byli velmi solidní. Díky. -
« Caute pežoťáci...
Má niekto skúsenosť s klaksónom? Mne niekedy trúbi, niekedy nie, ako sa mu chce... Štve ma, že netrúbi, keď to najviac potrebujem...
Mimochodom aj cd menič blbne, keď prehadzuje cd, zasekne sa, začne blikať a je nefunkčné, musí sa vypnúť motor a po čase sa to spraví...
Luboš1, dík za typ o vŕzganí sedačiek... -
« Re: drnčanie
Hej to je presne ono. No vidim ze uz som v klube s drncajucimi, vrzgajucimi a piskajucimi vecami. Som dufal ze budem vynimka a na mojom P307SW to uz nebude blbnut. Minule mi aj volant triasol pri 130 (bol som plne nalozeny) tak som si hned spomenul na toto diskusne forum :).
Inak pre info. Davnejsie som tu spominal, ze mi hra autoradio strasne slabo (mal som bo bezne na 18tke) problem vyriesili nahranim spravneho software k radiu. Hned zacali hrat aj zadne, su o dost silnejsie basy a teraz radio pocuvam bezne na 8icke.
PS: 5te dvere mi nastastie este nezacali blbnut.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

stretli ste sa s tym niekto?