Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 27.05.04 14:53
« tempomat
viem, ze v nemecku si mnohi nechali urobit tempomat po tom, ako si kupili auto. za 75 € kupili packu, v servise si nechali v BSI aktivovat tuto funkciu a jazdili...
rozmyslam, ze to skusim urobit u nas. som zvedavy, ako bude reagovat moj predajca. -
« Re: Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
No ja mám tiež 307 XR, el. okná vpredu, ako doplatok superuzamykanie.
A mne to ide presne tak, ako píšu v manuále, takže to musí ísť aj Tebe.
Predajca ťa klame.
Robo -
« Re: Muzika
To ako čo píšeš? Však v aute už má spravenú prípravu na autorádio, to znamená, že máš naťahané všetky káble a v predných dverách osadené repro. Takže len vyberieš záslepku na palubnej doske a osadíš rádio.
Prípadne do zadných dverí doplníš repro. Káble tam ale sú, takže žiadne neťaháš. -
« Ahoj
Nesúhlasím s vysvetlením zatvárania okien.
Keď by ste postupovali takto, po druhom stačení odblokujete superuzamykanie.
Zamknutie auta so zatvorením okien sa robí tak, že vystúpite, stlačíte a asi 2 sekundy držíte tlačítko na kľúči.
Zavrú sa okná a auto sa superuzamkne.
Takto to funguje na 307ke, ktorá má superuzamykanie.