Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Bez nadpisu
Ale jasne, to chapem, ze nie su auta bez chyb... Ale su auta, ktore maju doslova detske chybicky a to je smutne, pretoze to znizuje ich "dokonalost" v ociach majitela... Takisto travim v aute kazdy den a niekedy je mi doplacu... Ale asi ta strieborna raketa ;-) na parkovisku vycitila, ze sa o nej bavime a dnes cuduj sa svete ani pazvuk. Bol som dojaty.. (az na vypalenie ziarovky pred policajnou hliadkou :roll: ) Asi musi mat na mna naladu... Vela stastnych a bezproblemovych kilometrov! -
« Bez nadpisu
Nikdy mi tie plasty nevŕzgali, alebo som to nespozoroval a to mám dosť citlivé ucho. Ja som riešil kopu iných vecí, ale aj tak som s autom spokojný. Robím hodne kilometrov za rok a pred štyrmi rokmi bola len octavia I a tá bola hodne drahšia a priestorovo menšia. Už niekedy pred tým chcel môj otec 306 2,0 HDI, ale potom ju prestali vyrábať, tak preto 307. Osobne si myslím, že v dnešnej dobe nie sú autá, ktoré by jazdili bez na 100% bez porúch ... -
« Re:
Mm>
ako som sa tu docital, tak ty si bol spokojny a dokonca si si vzal 307 znova... Nikdy si neriesil vzgajuce plasty v zadnej casti? Mal som uz rozobraty vnutorny plast 5-tych dveri, tam su take plechove uchytky a myslim, ze som to vyriesil, co sa tyka kufru.. To auticko mi robi takisto radost, ale usmev mi zamrza po kazdom prejdeni kanala, ale vacsej priecnej nerovnosti. Som z toho trochu na prasky :roll: . Od auta, ktore stoji nove nieco pod 800 litrov by som to vazne necakal :-( . Pekny den pižoťáci ;-) -
« 307 SW 1,6 16V
Zdravím všetkých! Som tu nový, i keď pasívnym pozorovateľom som už niečo vyše roka :-! ... Pred štyroma mesiacmi som sa po dôkladnom prečítaní (tuším vtedy 89 strán tohto "307 fóra") rozhodol predsa len zakúpiť jazdenku 307 SW 1,6 16V, r. v. 03. Vďaka katastrofálnej skúsenosti s mojím predchádzajúcim Méganom 1,9 dCi som vedel, že nasledujúce auto bude papkať benzín. Jazdil som predtým so samými ropákmi a tak o zachádzaní s benzínom som mnoho nevedel. Počas teplej jesene to bolo OK, ale s prichádzajúcimi mrazmi mám pocit, akokeby ten šestnásťventil bol z papiera... Chcem sa opýtať, či je tam potrebné špecifické zaobchádzanie počas zahrievania (oproti turbodieslu), pretože ten motor je dosť nekultivovaný pred zahriatim, samozrejme nie som barbar a motor nevytáčam ak je studený atď... Ten motor mi pripadá dosť krehký, ale to je asi len subjetktívny pocit.. Zatiaľ žiadne typické problémy s elektronikou (klop, klop), ale čochvíľa budem riešiť silentblok motoru. Ináč je celkom tichý až na ten po.ndiaty elektroventil pre odsávanie pár z nádrže. Spotreba tiež slušná, do tých 7,6 l/100km sa vojdem. Mám s ním za 3 mesiace asi 14 tkm, spokojný som najmä pohodlím na dlhších trasách, Mégan sa s týmto určite nemôže rovnať... Riešil už niekto hrkotajúce plasty v zadnej časti, niekde v okolí kufra? Najmä s chladným počasím sa to začína prejavovať. Oproti bratovej Merive ktorá ma za 3 roky 180 tkm a ani "vrzg" je to dosť bieda. Preto ak ste to už niekto niekedy riešili, budem vďačný za každú radu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

ale nechcela ist, potvora - ked ju nakladali na odtahovac a bola uz z 2/3 nalozena, roztrhlo sa lano a rozbehla sa spat do dvora... sme ju styria chytali - ja zpredu.
sem-tam pozriem nejake inzeraty, ci z isteho okresu niekto nepredava SW...