Pískování, chromování a lakování
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Veteráni
« Re: chromy
Nechci vám do toho kecat chlapi, ale existují dva druhy chromů a způsoby chromování. Na venek (jako nárazníky, rámy, různé ozdoby aut a motorek) se musí dát podklad měď a chrom na venek. Jinak ten vnitřní chrom ( ozdoby v domásnosti, postele atd.) bez podkladu vydrží houby a po čase začne i rezivět. -
« Re: tlumič sání to :Netopyr vs.Coudy
No tak Coudy aby jsi věděl, tak v tlumiči sání se tlumí hluk nasávaného vzduchu. Zkus si někdy oddělat dekl takového tlumiče ( čističe ) a nastartuj a projeď se a poznáš proč se mu říká tlumič sání. A tedy tlumič je ten obal a uvnitř je čistič, neboli filtr. -
« Re: tlumič sání to :Netopyr
aha, takže tim mi chceš říct, že je kryt sání a tlumič sání technicky něco uplně jiného? souhlasím, ale ne u škodovky, zkus sundat ten "kryt" a uvidíš tu hlučnost, jasně, ale to nejde přes filtr, tak zkus odříznout ten plech, abys tam měl pouze takové jako koleno a filtr - že by se zase zvýšila hlučnost? prostě škodovky mají kryt sání, což se zároveň rovná tlumiči sání. ale dík za upozornění, na burzách tomu budu říkat jinak :c) -
« tlumič sání to :Netopyr
Ještě, že se vracím k tomu sání, tlumič je od slova tlumit, ale v sání se nic netlumí, to co je na tom obrázku je kryt sání a v tom je vzduchový filtr. Sice to muže vypadat jako slovíčkaření, ale věř, že až tohle vybalíš někde na srazu čehokoli, tak zažiješ dost divnejch pohledů který si budou myslet něco o "odborníkovi" zkrátka trapas. -
« pískování v Praze
tak jsem sehnal díky Džonovi pískování - je s tím moc spokojenej, cena je 150,-kc/m^2 a prej ted nemaj moc prace - opiskujou i komplet skelet na eRko - tj.15m^2 tel.02/ 2461 7529 a otevreno maji po-pá 7-15.je to v areálu Středočeských plynáren, vjezd z ulice Chodovská těsně u železničního mostu. prý dělají i veterány, takže hned, jak seženu někoho, kdo mi to nalakuje, tak vám dám vědět, jak dělají a zakolik motorky :c) -
« Re: Semišování
Je to super přesně to samý jako na WRC. Taková jemná vlákna jako semiš po celém vrchu přístrojovky. WRCéčka jí mají dokonale černou to ale chytá asi prach, na tý Feldě to bylo možná proto trochu došeda a vypadolo to snad ještě líp.
Asi to dokonale pohltí světlo a zmiznou odrazy.
Jo ani to nikde neinzerují asi to fakt frčí, ale v jejich ceníku, kterej jsem stáhnul to bylo nějak kolem 3000 Kč to jde.
snad nejaky laky, nebo tak neco