vzduchovy filtr
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning
« Re: Dotaz
Koupil jsem si filtr v Autopotrebach , filtr presne pasuje pod mrizku sani vzduchu do vetraku. Ja osobne jsem zadny rozdil nepocitil, ale po dvou dnech a potom po tydnu a mesici jsem se podival jak ten filtr vypada a je uplne cerny (tedy jeho bila cast( filtr je dvou dilny, bily a cerny)).Takze urcite neco zachyti a za ty penize to podle mne stoji. -
« Dotaz
Máte někdo zkušenosti s filtrem interiéru do Felicie? Ctěl bych koupit na adrese www.martinek-auto.cz, mají ho tam pro Favorita a je prý i pro Felicii ale zdá se mi moc levný 69,9 Kč originál stojí většinou kolem 300 Kč. Cenově je to dost rozdíl. Jsou ještě jiné varianty? Máte někdo zkušenosti z praxe s něčím podobným? Dík. -
« Re: filtr
Pracovať na rovnakom princípe neznamená pracovať identicky...
Nemôžem porovnávať, lebo jazdím iba s KN, ale nárast výkonu len výmenou filtra je tak malý, že Ti to môže byť z tohto hľadiska jedno, ktorý z nich si vyberieš. Ja som pocítil výmenou filtra najmä zníženie hluku motora, jeho väčšiu plynulosť a mierne zníženie spotreby. -
« Vzduchovy filtr KN nebo JR ?
Zajimalo by mne, zda ma nekdo zkusenosti se vzduchovymi filtry od firem KN a JR. Rad bych si koupil na normalni osobni renault 19(tedy bez tunningovych uprav) vzduchovy filtr, ktery by vydrzel dele a eventualne pridal nakyho kone. Nevim ale ktery z nich koupit, podle prodejce mezi nimi neni rozdil, pouze v cene. Diky Vasek