Ford Fiesta Club
"-- skrytý --" 09.11.05 12:12
je to skutocnych 90 000km je to od dobreho kamosa ktory si ju priniesol z Rakuska, chcem ju pouzivat na kratsie trasy ale aj obcas nejaka dovolenka na Slovensku - 2 dospeli + 2 rocny syn. Vybava je klasicka - nic zvlasne ma len airbag a Ford radio. Korozia zatial ziadna. Cena 70 000,- Sk. Do roka bude treba menit tlmice a spojku. Zda sa mi to OK. -
pepek 08.11.05 18:30
« Re: Fiesta 1.1 1995
Jelikož je tachometr jen 5-ti místný, tak může mít najeto i 190K nebo 290K. Motor je OHV, slušný držák při minimální údržbě a je trochu hlučnější.Je to auto na ježdění tak max. ve 2 lidech a na kratší trasy-výkon 37kW. Náhradní díly jsou za hubičku. Koroze chytá zadní lemy blatníků, prahy a spodky dveří. Záleží ještě na vybavení - dělaly se v té době už i s airbagy, posilovačem řízení, ABS, centrál,.... Jaká je cena a vybavení? -
Já měl Fiestu rv.93 1.3i CLX 5dv a středovej panel tam taky nebyl,koupil jsem ho na vrakovišti asi za 300,- Jinak s Fiestou jsem byl v celku spokojenej,až na nějaký chybky,ale před 14 dny jsem měl s ní nehodu(jel jsem po hlavní a vjel mi tam týpek s Fobií) tak jsem si odřel bok,on mi vrazil do kola a jak jsem ho míjel,tak šup v šedáti na obrubník...oba disky proražený,rameno ohnutý...tedy vypadá to jako osmička :-( vypadla i poloosa...Dostal jsem prachy od pojišťovny a koupil si Sierru 2.0i 16V Ghia (sedan) maximální spokojenost a do Fiesty bych už nikdy nešel(tedy už do žádného malého vozu) Jinak Fiestička,tak jako snad žádný Ford z této doby nemá kontrolku rozsvícených potkávacích světel... -
« Re: filtr
Jo,nekdo v malym aute primo trpi,kamos se mnou jezdi,jen kdyz nutne musi.Ten jeho 3L benzin v terenaku je sice moc fajn,jen mirne nepraktickej.To radsi bude jezdit sockou nebo trpet se mnou a obcas vyjede se svou 4X4 ale je maximalne spokojenej.Velikost Focusu by pro mne bylo asi maximum,averzi k nekterejm autum netrpim,s kazdym jde neco provest,jen je to u nekterych snadnejsi a vysledek z myho pohledu lepsi. -
« Re: filtr
Plechy bych novy nikdy nekupoval,za tu cenu sezenes starsi Alu a poupravis.Jo s Astrou bych asi byl nevernej,svezl jsem se v GSI z 98 a to bych bral.Ale v kazdym pripade jsem zacal uvazovat co bude dalsi.Tezky rozhodovani.Dokonce jsem koukal na Fiestu s 1,6 z Focusu.Ale je fakt,ze na to,co nabizi,je porizovacka dost vysoka.Stejne to asi dopadne tak,ze to necham na nahode,co se sezene.Pokud mozno mensi velikost a cim silnejsi,tim lepsi.Kdyz jsem si cetl Clio,to by jednoho dost silne oslovilo. -
« Re: filtr
tak znova nejak mi to padlo:-) No kdyz ja sem fajnovej a ja sem si navykl na jiste pohodli na tech velkych gumach:-) a na jare sem ty sve litaky renovoval, vemto ze za 15 plech novej co sem videl je cca 2tis to si radeji necham ty litaky a hotovo a jak sem rekl daval sem na ne ted nove obuti v lete, ja kdyz si vzpomenu na ty stare 205/50 hm a jak trpelo rizeni ..mozna i kvuli nim (spis ne nez jo) sem musel dat pryc stavitelnej podvozek co tam byl .... a nevim ani zda jeste ty 16 jsou pro mne nebo uz jsou pryc ... no zatďm to necham lezet a uvidim co a jak dopadne:-) Jinyk k tem srazum jaro a podzim BRNO bych chtel stihnout pokud nebude nic extra v rozpoctu :-) -
« Re: filtr
U takhle udelanyho auta bych i ty 15 videl tak leda na zimu a to je prepych,kdyz uz chces jezdit v zime,sehnal bych 15 plechace.Ja mam 15 a je to tak akorat,takze Escort na 15 je sice peknej,ale pokud to neni nejaky prima design a pekny ET,tak to neni ono.Kolik srazu za rok udelas,neni lepsi ty 15 prodat komplet a sehnat opravdu pekny 16?A proc vlastne skladovat drahy a pekny obuti,ktery vytahnu jednou za cas a tim skladovanim mu na kvalite taky nepridam. -
« Re: filtr
no o tom zadna ze si kilovku nacham na opravy a zbytek :-) jen nevim zda mi ty 16 vyjdou bylo by to fajn ale at pocitam jak pocitam musel bych se zbavit tech 15 a to zase nechci kupoval sem na ne nove ubuti v lete.. takze dilema... a rikam si ze 15 bych nechalna obyc jezdeni a na srazy daval 16:-)))