Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.05.05  18:19

« Bez nadpisu

Přesně tak to je, sám bych to nenapsal líp... :D
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.05  17:34

« DO a radio

Tak se zda, ze jsem vyresil ten problem s radiem.. Nekde jsem nasel popis expertniho menu, a zjistil jsem, ze pokud se v exp. menu zobrazi polozka CODE, neni radio blokovano kodem. Blokovano je pouze, kdyz se na stejnem miste zobrazi SAFE... Ja tam mam CODE, takze to prubnu odpojit, jen abych vedel.. vsem dik za reakce...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.05.05  19:54

« Bez nadpisu

Moc drahé, a rádio mám...Potřebuji jen ten changer... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.05  18:30

« Re: Re: Radio

Mitsi: v uzasnom a neopakovatelnom >:D P307 ani nahodou, vymaze vsetko >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.05  18:26

« Bez nadpisu

Mám orig. autoradio + CD changer + propoj. kabel vše za cca 8.900,-
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.05.05  00:01

« Bez nadpisu

Hele s tím radiem. Taky sem z toho měl strach,a le měl sem baterku odpojenou někdy i celý den (když mi instalovali tažné zařízení) a nic. Co se týká rádia, tak na něj odpojení baterky nemá žádnej vliv. To tě mohu ujistit. :-) Opravdu
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.05  22:04

« DO a radio

to wolff: ten DO je samo originální, tedy v orig. klicku, v AS mi nepomohli, ale na radio jsem se neptal.. to jeste zkusim...
    to theo: myslim, ze totez radio tam mam (s ovladanim pro changer), ta zprava na inetu mne vydesila, nejak nemam odvahu zkusit odpojit baterku abych si radio neznefunkcnil... (i kdyz jednou k tomu stejne asi dojde..)
    Dik za reakce...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  12:24

« Re: Radio

theo: Mohu tě ujistit, že obsazení pamětí předvoleb zůstane zachováno i po odpojení napájení u 99% "běžných" autorádií!
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.05  11:19

« Radio

Mám ve své Bravě to "nejvymakanější" :-) rádio co se standardně dodávalo (připravený pro changer) a když jsem vyndal akumulátor tak jsem si potom znovu musel nastavit jen čas, dokonce i stanice na předvolbách mi tam zůstaly
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.05.05  22:57

« Bez nadpisu

Rád bych pomohl, ale nikdy sem nepochopil, jak se to radio s tím code chová. Fakt je ten, že sem ho nikdy nemusel zadávat. Ale přitom sem to nikdy neodblokovával. Čert ví jak to je. V AS ti nepomohli? By to měli vědět. Dálkové ovládání od centrálu je originál? Nebo je to cosi s alarmem dokupovaným?
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.05  20:43

« Kod k radiu a DO k centralu..

Zdravim, ....mam dva dotazy a pokud to tu uz zaznelo, omlouvam se ..
    Mám F.Brava z 2000 a bohuzel bez serviniho klicku a karticek s kody. Podle puvodniho majitele byly baterie v DO (v klicku) k centralu vibite. Kdyz jsem je nahradil novymi, ledka na klicku po stisku tlacitka jen sviti (trvale) a central nereaguje. V servisu mi nerekli moc jasne v cem je problem, udajne potrebuju kody, ktere na tenhle rocnik nelze sehnat.. presto se mi tomu nechce verit, neni nutna nejaka synchronizace po vymene baterii? Mnenil jste nekdo baterie? A jak se to chovalo...?
    Druhy dotaz se tyka radia, udajne, podle zprav z internetu, se po odpojeni napajeni objevi zadost o zadani kodu, ale ten bohuzel nemam. V expresnim menu radia je polozka CODE, kam lze zadat, zda se, libovolny kod. Da se takto zmenit kod ktery radio vyzaduje po zapnuti... tedy bude po mne chtit tento nove zadany kod, nebo presto potrebuji kod z karticky..?
    Diky moc za odpoved...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 05.05.05  23:32

« Bez nadpisu

Dík, zkusím se poohlídnout...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.05  22:18

« Re: CD-changer

Jde tam jenom Grundig. Celá otázka je vyřešená zde: [odkaz] Je potřeba použít funkci hledání. Pokud si pamatuji dobře, někdo tam ten changer prodával.¨
    Jinak IMHO na Bravo je tamta diskuse lepší ;)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 02.05.05  14:08

« Bez nadpisu

No uvidíme. třeba má někdo nějaké zkušenosti. Ale chápu že je to problém. Pak je lepší koupit nějakou sonku, či něco podobného...A je klid. Jen to pak asi blbě vypadá v té přístrojovce. Asi bych to pak neřešil. Kazetku a discman sem už zkoušel, ale není to ono...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.05.05  09:13

« Re: CD-changer

Tohle v podstatě nemá řešení. I v rámci jedné značky totiž dochází k velmi rychlé modelové obměně a výrobce to záměrně dělá tak (musí přece donutit zákazníka koupit si obojí znovu...), aby jednotlivé komponenty (tj. autorádio a CD měnič) z různých generací nebyly kompatibilní (třebaže konektory "sedí"). K tomu přistupuje ještě problém úrovně jednotlivých komponentů: např. autorádio vyšší řady nespolupracuje a CD měničem nižší řady (téhož výrobce v tomtéž modelovém roce!) a naopak. Prostě pokud si neseženeš CD měnič právě a jen k tomu autorádiu (a z té doby), které tam máš, tak to s největší pravděpodobností fungovat nebude.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 01.05.05  23:51

« CD-changer

Vím, že se to tady už jednou diskutovalo, ale nedá mi to a optám se, třeba někdo radou pomůže...Kutilů je na světě hodně. Mám v Bravě to autorádio co umí ovládat CD changer (Grundig). Tak se chci zeptat (přijde mi tohle nevyužít), jaké jsou možnosti zapojení CD měniče. Možností je asi víc, ale teď jde o to která je správná. Že bych sehnal originál Fiat CD měnič o tom pochybuji, přeci jenom je to už nějakej pátek co se to prodávalo (kdyby ho chtěl někdo prodat, tak koupím) a nebo jsou další možnosti jako připojit nějaký jiný. Neví někdo jestli od nějaké značky tam pasuje CD měnič k tomu originálnímu autorádiu. Je jedno jaká značka, mohl by to být ten Grundig? nebo třeba VDO, Panasonic, Sony, Pioneer, Kenwood, nebo snad ještě něco jiného? Blaupunkt? Díky za odpověď. Už bych celkem CD systém chtěl v autě mít a jiné autorádio by se mi kupovat moc nechtělo. DÍK
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.05  06:57

« Re: re kola

ta cena je za vsechny?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.02.05  20:11

« re kola

Kola Al 15", rozt. 4x 98, vzor pavucina, obute na let. pneu 175/60/15, sjete, vh. na fiat, lancia, alfa. cena 2.800 Kč..
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.02.05  06:32

« Re: Re: Re: Kolečka na Bravu

diky. ty 15" na mareu asi uz prodal. nemuzu je tam najit.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.05  17:57

« Re: Re: Kolečka na Bravu

Tady je telefon do Klimkovic: 604 216 036
    Jinak v Avízu někdo zoufale prodává 15" na Mareu i se zimákama.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…