Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« DO a radio
Tak se zda, ze jsem vyresil ten problem s radiem.. Nekde jsem nasel popis expertniho menu, a zjistil jsem, ze pokud se v exp. menu zobrazi polozka CODE, neni radio blokovano kodem. Blokovano je pouze, kdyz se na stejnem miste zobrazi SAFE... Ja tam mam CODE, takze to prubnu odpojit, jen abych vedel.. vsem dik za reakce... -
« DO a radio
to wolff: ten DO je samo originální, tedy v orig. klicku, v AS mi nepomohli, ale na radio jsem se neptal.. to jeste zkusim...
to theo: myslim, ze totez radio tam mam (s ovladanim pro changer), ta zprava na inetu mne vydesila, nejak nemam odvahu zkusit odpojit baterku abych si radio neznefunkcnil... (i kdyz jednou k tomu stejne asi dojde..)
Dik za reakce... -
wolff 10.05.05 22:57
« Bez nadpisu
Rád bych pomohl, ale nikdy sem nepochopil, jak se to radio s tím code chová. Fakt je ten, že sem ho nikdy nemusel zadávat. Ale přitom sem to nikdy neodblokovával. Čert ví jak to je. V AS ti nepomohli? By to měli vědět. Dálkové ovládání od centrálu je originál? Nebo je to cosi s alarmem dokupovaným? -
« Kod k radiu a DO k centralu..
Zdravim, ....mam dva dotazy a pokud to tu uz zaznelo, omlouvam se ..
Mám F.Brava z 2000 a bohuzel bez serviniho klicku a karticek s kody. Podle puvodniho majitele byly baterie v DO (v klicku) k centralu vibite. Kdyz jsem je nahradil novymi, ledka na klicku po stisku tlacitka jen sviti (trvale) a central nereaguje. V servisu mi nerekli moc jasne v cem je problem, udajne potrebuju kody, ktere na tenhle rocnik nelze sehnat.. presto se mi tomu nechce verit, neni nutna nejaka synchronizace po vymene baterii? Mnenil jste nekdo baterie? A jak se to chovalo...?
Druhy dotaz se tyka radia, udajne, podle zprav z internetu, se po odpojeni napajeni objevi zadost o zadani kodu, ale ten bohuzel nemam. V expresnim menu radia je polozka CODE, kam lze zadat, zda se, libovolny kod. Da se takto zmenit kod ktery radio vyzaduje po zapnuti... tedy bude po mne chtit tento nove zadany kod, nebo presto potrebuji kod z karticky..?
Diky moc za odpoved... -
-
"-- skrytý --" 02.05.05 09:13
« Re: CD-changer
Tohle v podstatě nemá řešení. I v rámci jedné značky totiž dochází k velmi rychlé modelové obměně a výrobce to záměrně dělá tak (musí přece donutit zákazníka koupit si obojí znovu...), aby jednotlivé komponenty (tj. autorádio a CD měnič) z různých generací nebyly kompatibilní (třebaže konektory "sedí"). K tomu přistupuje ještě problém úrovně jednotlivých komponentů: např. autorádio vyšší řady nespolupracuje a CD měničem nižší řady (téhož výrobce v tomtéž modelovém roce!) a naopak. Prostě pokud si neseženeš CD měnič právě a jen k tomu autorádiu (a z té doby), které tam máš, tak to s největší pravděpodobností fungovat nebude. -
wolff 01.05.05 23:51
« CD-changer
Vím, že se to tady už jednou diskutovalo, ale nedá mi to a optám se, třeba někdo radou pomůže...Kutilů je na světě hodně. Mám v Bravě to autorádio co umí ovládat CD changer (Grundig). Tak se chci zeptat (přijde mi tohle nevyužít), jaké jsou možnosti zapojení CD měniče. Možností je asi víc, ale teď jde o to která je správná. Že bych sehnal originál Fiat CD měnič o tom pochybuji, přeci jenom je to už nějakej pátek co se to prodávalo (kdyby ho chtěl někdo prodat, tak koupím) a nebo jsou další možnosti jako připojit nějaký jiný. Neví někdo jestli od nějaké značky tam pasuje CD měnič k tomu originálnímu autorádiu. Je jedno jaká značka, mohl by to být ten Grundig? nebo třeba VDO, Panasonic, Sony, Pioneer, Kenwood, nebo snad ještě něco jiného? Blaupunkt? Díky za odpověď. Už bych celkem CD systém chtěl v autě mít a jiné autorádio by se mi kupovat moc nechtělo. DÍK