Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

05.09.05  19:08

« Re:

Díky
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.05  12:12

« Bez nadpisu

Na okenim kodu je jedna radka ve tvaru par tecek a cislo:
    ...9 nebo 9... (=1999)
    ...1 nebo 1... (=2001)
    atd.
    Je to na všech oknech.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.05  15:35

« Re:

mne odišli tlmiče pri 55 tkm-zadné.Ale pri stave ciest (pomaly ako tankodróm) je to normále
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.09.05  14:05

« Bez nadpisu

Mám taky Bravu 1,2 4 roky a přesně po 60 t km mi vytekly přední tlumiče, bylo mi řečeno ,že jsou u motoru 1,2 poddimenzované.Jinak prý bravy trpí hodně na celou přední nápravu . Tak uvidím co bude odejde jako další. Jinak do 60 t km bez závad.
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.05  15:25

« Bez nadpisu

Ahojte,prajem pekny den.Nevie nahodou ako sa zisti rok vyroby z kodu na okne :?:
  • 00 Reagovat !

foto

26.08.05  22:22

« Bez nadpisu

:D
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.05  19:34

« Bez nadpisu

Na nete som našiel stránku venovanú novej marejke.ak by mal dakto záujem tak staci navštíviť http//www.marea.com.br/index.htm
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.08.05  18:24

« Bez nadpisu

jj :D
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.05  16:20

« Bez nadpisu

Uplne zdieľam tvoj nazor wolf.A nechapem tych ludi co ani nemeli Fiata a hned ho hodnotia " pozitivne".Cez vikend som najazdil s bravou 450 km a spoterba bola okolo 5.6 l / 100 km a to nie som ziadny slimak.P.S Ozvem sa ked sa bude kazit ako americke raketoplany.
    ČAUTE
    :-! >:D :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.05  09:29

« Re:

Jako ostatne kazdy FIAT >:D
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.08.05  09:11

« Bez nadpisu

O ničem nevím, naprosto bez problémový auto... :D
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.05  21:08

« Správa

Čaute všetci.je to tu nejake mrtve,kde ste všetci zmizli (100% na dovolenkách).S Bravicko 1.2 16v 80 SX mam super skusenosti uz 4 roky a musim uznat ze je to super auto.Chcel by som sa spýtať čo sa nasčastejšie zvykne kaziť u tohto modelu po 60 tkm.Za odpovede díky. :shock:
  • 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 09.08.05  13:50

« Fiat Marea

Vážení, dne 17.září, respektivě ve dnech 16. až 18. září se bude konat Druhý celorepublikový a zároveň první mezinárodní sraz majitelů a přátel automobilu Fiat Marea. Sraz se koná v Campu Pláž na Vranovské přehradě a všichni fandové Mareí, ale i ostatních Fiatů jsou srdečně zváni.
    Bližší informace o srazu jsou uvedeny na adrese [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.05.05  15:41

« Bez nadpisu

Koupil jsem nový F-Brava v roce 2001,doposud bez závad až na klepaní u pravého předního kola na i na drobných nerovnostech. V servisu mi řekli ,že se bude muset měnit celé pravé rameno. Nemáte někdo s tímto zkušenosti? Díky
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.05  13:45

« Bez nadpisu

p.s. - svicky se nezkazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.05  13:44

« Re: Re: Re: Re: Filtr K&N pro 1.8 16V 83 kW

to je fajn, ze se ty Marejky rozjely, osobne jsem je doporucoval tchanovi ( nakonec Laguna 2.2 dCdi a nelepsimu kamaradovi ( nakonec Honda Civic 1.5 VVTI ). Marea je urcite super auto, ale v mem vyhledu nebyla. Chtel jsem vyzkouset neco jineho a Mareu povazuji za vetsi Bravu a u Marei je pro mne neopominutelna absence PP - jsem asi ujety, ale auto bez PP uz nechci. Mam Octavku 20 mesicu, ale uz ted premyslim, co bude za par let moji dalsi kupovanou ojetinou - urcite jdu do dieslu, protoze to chci vyzkouset a zatim mne nejvice pritahuje Mondeo 2.0 TDCI nebo Focus 1.6 80 kW nebo 2.0 TDCI anebo C4 s HDI aneba A157 s nejakym 1.9JTD 110 kW - za par let muze byt na nejake rozumne hranici 250-300 tkc a tam bych se chtel pohybovat. S fiaty mam momentalne velky problem, Stilo se nelibi manzelce a Croma na mne zatim nijak nepusobi. Snad se to zlepsi. Videl jsem nejake foto noveho Punta a zda se mi to lepsi
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 25.05.05  18:45

« Re: Re: Re: Filtr K&N pro 1.8 16V 83 kW

No já se te vyskytuji zejména na [odkaz] - na pYelomu roku vznikl z rozvíjející se diskuze na fiat.mysteria mareácký klub a v sou
    asné dob zažívá obrovský boom. Marejek geometrickou Yadou pYibývá (jako ojetiny se velmi osvd
    ily) a tak jsou mraky Mareáko bažících po sdlování zkušeností a klubové
    innosti. (Doufám, že to nadšení vydrží dlouho) O víkendu bude první celostátní sraz a už je v kempu vyprodáno 24 chatek (více mareáku pospolu), nejaké místa na stany a pak spousta lidí pYijede jen pYes den. Co je ale nejlepší, tak krom toho, že v zim probhl "nultý" celostátní sraz, tak bžn fungují regionální srazy ad hoc. Fakt to tam te žije. (S pár mareákama už jsem i pYíležitostn zapaYil...)
    Jinak Marejka mi slouží skvle. Nalítáno máme už 157tkm a vše je v nejlepším poYádku. Myslím, že možeš litovat, že jsi nevymnil Bravu za Mareu a ne za oktávku ;-) >:D
    Jinak knížka "Jak na to" od tebe mi slouží. Jen ty sví
    ky jsem tam ješt nenamonoval...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.05  14:03

« Re: Re: Filtr K&N pro 1.8 16V 83 kW

Proc bych nezil ? Ale ja se ted vyskystuju na autorevue.cz, kde je mnohem ziveji, nez na auto.cz, kde to jednu dobu umiralo, ale ted se tu uz zase pomalu rozjizdi. Brava je stale ve sluzbe, ma aktualne kolem 225 tkm, zadne poruchy jezdi dobre, nedavno jsem se v ni svezl a prepadla mne nostalgie. Se svou Octavii to nemuzu porovnavat, kazde auto ma sve klady a zapory, Brava byla laska na 1.pohled, Octavie je spise laska z rozumu. V Octavii jsem se urcite posunul v jizdim komfortu, spotrebe, pohodli, atd. vys, ale Brava to dohani designem, potesenim, srdcem, radosti z jizdy atd. Poruchovost neporovnavam, oba auta jsou stejne malo poruchova, Brava trosku zazlobila pred 200 tkm ( zadrene lozisko, zadrene prasatko, cidlo ABS ) a k tomu ma Octavie jeste daleko. Ten filtr jsem nasel ve sklepe pri uklidu, zabaleny v igelitu, uplne jsem na nej zapomnel. Ten K&N filtr by aktualni majitel asi nedocenil, je trosku flegmaticky na nejakou udrzbu a kdybych mu rekl, ze tam je filtr K&N, tak by na to zapomnel a vymenil by to za papirovy, anebo by uplne zapomnel na udrzbu filtru.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 25.05.05  08:38

« Re: Filtr K&N pro 1.8 16V 83 kW

mfilipe, ty ješt? žiješ?!
    Ty máš stále ješt? tu Bravu?!
    Co Oktávka, jaké jsou zkušenosti po více než roce?
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.05  08:33

« Filtr K&N pro 1.8 16V 83 kW

Prodam filtr K&N z meho byvaleho Bravy, protoze by jeho pritomnost v aute kupujici neocenil. Filtr ma najeto kolem 25 tkm, je temer jako novy, protoze byl provozovan v normalnim, beznem, neprasnem prostredi. Puvodni cena byla kolem 2100 Kc, nyni stoji kolem 2300 Kc, ja bych si za nej predstavoval cenu kolem 1200 Kc. Kontakt zde, nebo na mafilipes@seznam.cz. Mozna pasuje i do 1.6
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…