Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

21.01.06  13:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN

Tak keď to má servisku tak by to malo byť v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.06  10:59

« Re: Re: Re: Re: Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN

Na motoru je německý lístek výměny oleje v 95kkm, hezky vyplněná serviska, tři originál klíčky a karta, nebourané na předek což je pro mě hlavní kvůli airbagům. Koroze podvozku je minimální, akorát kolem hrnců z dola kolem tlumičů je vidět trochu horší. Výfuk vcelku bez větší koroze. Ten němec to prostě odřel zboku a řekl si že chce nové auto, tak to střelil firmě co dováží do Čech bouračky a ta by mě to prodala, ale nepřihlásila protože to nedělají. A já teď nevím, když to koupím, jestli mi to přihlásí nebo ne. Splňuje to normu D3, což je jako EURO2, starší 8mi let to není, tak nevím kde by ješte mohl být problém. KDž mi to nepřihlásí tak budu mít hezké auto bez značek :(/ .....
    Nemá někdo prosím technický průkaz na Bravu 1.6 98 dovozenou z Německa ?
    Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  17:09

« Re: Re: Re: Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN

Cena sa mi zdá dosť nízko na to že je to 1,6 16v vplnej paľbe a s 100 kkm.Auto by som si dôkladne preveril a keď bude všetko O.K tak ho ber,ale fakt najprv ho poriadne prezrieť.Môže byť stočené km,....atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  14:00

« Re: Re: Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN

Za 90 tis Kč, najeto čistých 100 tis km, plná výbava včetně klimatizace, hezká barva, ťuknutá velmi lehce na zadek, opravené.
    Dare
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  13:52

« Re: Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN

S dovozom nie ale s Bravou áno.Vcelku veľmi dobré auto,kvalitné,dizajnovo na 1,motoricky myslím že tiež vinikajúce.A koľko chcú ta tú Bravu?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  10:13

« Re: fiat Bravo klub

A nepoužíváš Firefox, mě v tom taky nejde, ale v Internet expl. funguje.
  • 00 Reagovat !

foto

20.01.06  10:11

« Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN

Zdravím všechny,
    měl prosbu: nemá někdo zkušenosti s dovozem Bravy 98" 1.6 z Německa ?
    Mám možnost koupit nádhernou v perfektním stavu, ale není přihlášená a tak nevím co mě čeká...Předem dík.
    Dare
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.05  18:43

« Veselé Vianoce

Veselé Vianoce a veľa bezproblémových km v Novom roku prajem všetkým Fiaťákom..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.05  13:56

« Re:

Na našej Brave máme nabehané 62 tis km,spojka funguje....
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.05  13:31

« Bez nadpisu

Mám problémy so spojkou na bravo 1,9JTD 75tis. km r. 2001. Mám pocit že klze, ked pridam aj na nizkych otackach okamzite vybehnu a auto nezrychluje ako by malo. Zacalo to na vyssich prevodovych stupnoch a postupne to ide aj na nizsie. Kamarat ma mareu 1,9JTD 40tis. km r. 2002 a aj jemu to zacina na 5stupni robit. Ma s tym niekto skusenosti? Pomoze nejake dotiahnutie spojky alebo treba vymenu?? Co ten spas moze stat?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.05  16:06

« @ wolff

To je osud >:D
    Osud neosud, když člověk vyplázne 16 stovek měsičně za "tlustou pevnou lajnu", tak chce mít patřičně rychlý přístup ke svým webovkám >:D (je mi jasné, že to je průchodností toho serveru), ale naštve to :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.05  19:24

« Re: Re: fiat Bravo klub

No mne to funguje v pohode......
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 07.12.05  15:34

« Bez nadpisu

To je osud :D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.12.05  14:35

« Re: fiat Bravo klub

Ciao,
    člověče netrap se, jsou dvě možnosti, buď webovky majitel přestavuje nebo je zrušil on nebo webmaster. WZ.CZ používám taky a někdy je tam přístup velmi velmi pomalý :(
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.05  10:42

« fiat Bravo klub

nevíte někdo co je s fiatbravo.wz.cz ? Nechodí mi to ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.05  16:25

« Re: Re: Kvalita Fiat

V mojom prípade už len "bolo", už nie je, musel som ho predať. Kvôli rozrastajúcej sa rodine.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.05  16:54

« Re: Kvalita Fiat

Jo aj punto je veľmi kvalitné.
  • 00 Reagovat !

foto

20.10.05  14:24

« Kvalita Fiat

Neviem, či kvalita Fiatov začala až príchodom dvojičiek Bravo/Brava. Kedysi som čítal článok, kde sa spomínal rapídny nárast kvality už príchodom Punta. A s Puntom r.96 som najazdil 215 tis. km. Bez vážnej poruchy...
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.05  23:47

« Plecháče

Prodám 4 plech. disky 14" 4x98 z Fiatu Marea, jeté jednu sezónu (asi 10000km). Jako nové. Cena 3000 Kč. Pasují na jakýkoliv Fiat (Panda, Punto, Tipo, Bravo/a, Stilo, Doblo, Multipla) nebo Alfu (33, 145/6) s touto roztečí.
    Dále prodám 4 plech. disky 14" 4x98 zlatě nastříkané z Alfy 33, za 2000 Kč. Jsou OK, nenaražené. Pasují taktéž i na Fiaty, jak je uvedeno výše.
    Radekalf@seznam.cz, 605734706, Zlín (kdyžtak raději pište, nebo volejte, nechodím sem často)
    Zatím čau
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.05  19:28

« Prima

Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…