Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: Re: Re: Re: Prosba o radu-dovoz Bravy ze SRN
Na motoru je německý lístek výměny oleje v 95kkm, hezky vyplněná serviska, tři originál klíčky a karta, nebourané na předek což je pro mě hlavní kvůli airbagům. Koroze podvozku je minimální, akorát kolem hrnců z dola kolem tlumičů je vidět trochu horší. Výfuk vcelku bez větší koroze. Ten němec to prostě odřel zboku a řekl si že chce nové auto, tak to střelil firmě co dováží do Čech bouračky a ta by mě to prodala, ale nepřihlásila protože to nedělají. A já teď nevím, když to koupím, jestli mi to přihlásí nebo ne. Splňuje to normu D3, což je jako EURO2, starší 8mi let to není, tak nevím kde by ješte mohl být problém. KDž mi to nepřihlásí tak budu mít hezké auto bez značek :(/ .....
Nemá někdo prosím technický průkaz na Bravu 1.6 98 dovozenou z Německa ?
Dík -
« Bez nadpisu
Mám problémy so spojkou na bravo 1,9JTD 75tis. km r. 2001. Mám pocit že klze, ked pridam aj na nizkych otackach okamzite vybehnu a auto nezrychluje ako by malo. Zacalo to na vyssich prevodovych stupnoch a postupne to ide aj na nizsie. Kamarat ma mareu 1,9JTD 40tis. km r. 2002 a aj jemu to zacina na 5stupni robit. Ma s tym niekto skusenosti? Pomoze nejake dotiahnutie spojky alebo treba vymenu?? Co ten spas moze stat? -
« Plecháče
Prodám 4 plech. disky 14" 4x98 z Fiatu Marea, jeté jednu sezónu (asi 10000km). Jako nové. Cena 3000 Kč. Pasují na jakýkoliv Fiat (Panda, Punto, Tipo, Bravo/a, Stilo, Doblo, Multipla) nebo Alfu (33, 145/6) s touto roztečí.
Dále prodám 4 plech. disky 14" 4x98 zlatě nastříkané z Alfy 33, za 2000 Kč. Jsou OK, nenaražené. Pasují taktéž i na Fiaty, jak je uvedeno výše.
Radekalf@seznam.cz, 605734706, Zlín (kdyžtak raději pište, nebo volejte, nechodím sem často)
Zatím čau
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!