Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.06  17:37

« Re: Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

Dare: Az si na to zvyknes, zjistis ze tento system je DOKONALY. Nevim anni o jednom pripade, ze by nejakeho Fiatistu nekdo sejmul proto, ze nebyl osvetleny. Nevim o nikom, komu by tento system vybil baterku. No a nakonec nevim o nikom, kdo by si na tento system stezoval a chtel to mermomoci predelat na system a la Skoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.06  21:00

« Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

Ne, fakt si nedelam srandu, byla to zavada na rele a myslim ze neni vyjimecna i u jinych aut a vubec nechci porovnat S120 s jakymkoliv jinym autem, S120 byla jaka byla, s tim nic neudelame, ale neznamena to, ze kdyz se ti to nikdy nestalo, ze se ti to stat nemuze.
    U Fabie jde automaticke zapinani svetel jednoduse resit pridavnym rele a pak si je jeste muzes sam zapnout rucne-cena byla v r. 2004 do 900Kc viz molpir.cz
    Nemam nic proti Fiatum, ten muj se mi vic nez libi, ale tento system mi prijde nedokonaly a ve vyjimecnych pripadech nebezpecny.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.06  19:46

« Re: Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

Škodovky nie sú zlé.Ale na FIAT ani zdaleka nemajú.Ani motoricky ,ani kvalitatívne.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.06  19:25

fabky nejsou špatný ale kamarádoj se utrhla poloosa neakym zazrakem nikdo si to neumi vysvetlit. nastesti ze to dobruslil do pole a co se tyce zhasinani ma to fiat jako jedna zmala znacek a mozna i jedina
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.06  19:23

no jasný v tom je to výhoda že pro mě je jedinou prací jen přepnout na dálkový co se týče světel
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.06  18:52

« Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

DARE: Chcipne po tme za jizdy? Cos to koupil za auto? Tohle se mi s FIATEM jeste nestalo! (F850, UNO 1.3, UNO 1.1FIRE, BRAVA). Kvuli tak nepravdepodobnemu jevu mit porad roysvicena svetla jak Skodarny? Si delas *?
    Naopak, je to jasna vyhoda, nic na tebe pri vystupovani nepiska kvuli rozsvicenym svetlum a naopak se ti nestava, ze zapomenes rozsvitit v zime za jasneho dne (ve sluzebni FABII s tim mam problem furt).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.06  18:34

Ja nie, neviem ako ostatní.je to preto aby si nevybil baterku keby náhodou zabudol vypnúť svetlá.Má to aj Fiatka 126 -ka.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.06  17:36

« Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

No vyhoda to asi je, ale kdyz ti chcipne motor za jizdy a ve tme (napr. dojde benzin) a budes ho chtit nahodit tak ti zhasnou svetla coz neni idealni, stalo se mi to ve Skode 120 a neuverite mi jak jsem se lekl nez jsem instinktivne zapnul svetelnou houkacku-dalkova svetla. Na Primere mam spinac AS-12 z jablotronu a ten je trochu chytrejsi...sviti jeste 10s po vypnuti motoru a zaroven nesviti pri startovani.
    Protoze jsem Fiata nikdy nemel, takze to teda pouzivate tak, ze nechavate svetla furt pustena a tim se zapnout pri startovani ?
    Dare
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.06  13:28

« Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

dare dare to je jedno z výhod fiatu uz od dob fiatu 127 kdyz dojedes na mysto kam si chtel vypnes motor a automaticky zhasnou a kdyz motor natocis tak zase sviti jako pred tim to je vyhoda ze kdyz se zapomenes tak se ti nevybije bateka
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.06  12:29

« Bez nadpisu

Jo,jo je to tak.A čo je na tom čudné?
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.06  11:49

« Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu

Tak jsem koupil hezkou Bravu 1.6 98" z Nemecka, ted je v servisu na celkove prohlidce, ale zarazilo me ze svetla sviti jen s klickem otocenym do polohy zapalovani ? Tzn. ze bez klicku nejdou rozsvitit ?
    Nemel by nekdo Manual na Bravu v cestine nebo alespon ICQ abych se ho mohl na neco zaptat, dik. Ja muzu poskytnou (i oskenovat) info z knizky Jak na to...o Brave/Bravu
    Dare
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.06  19:30

« Re: Re: Bravo nebo Punto II

Nejlip udelas kdyz se projedes. Ten motor je fajn a Brava je vevnitr prostornejsi a hezci nez Punto MI, na druhou stranu MII je malo a jsou dost draha.
    Ja osobne jsem nedavno poridil Bravu 1.2 16V preo manzelku a mam problem z ni vystoupit, to auto je super, sedne do ruky, nemusis si na nej vubec zvykat.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  20:05

« Bez nadpisu

mame s kamosem dve stejny punta II on ma 1,2 16v a ja 1,2 8 v ale ja mam upravenej saci trakt a skrtici klapku takze ho v poho predjedu a oboum mnam zerou max. 6,9 l to sme merily v nemecku a vsem to punto doporucuju je to auto do kteryho jen lejete naplne a nic vic a oba sme s nima jeli 180 ale nebylo to hned chtelo to jen trpelivost a pevnou ruku
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  18:51

« Re: Bravo nebo Punto II

Bravo je 1,2 16v to je jasné a to Punto je 1,2 16v alebo 8v?Punto je o trochu menšie,ale aj tak patrí medzi špičku svojej triedy.Už to tu odznelo xx -krát v celku bezproblémové auto.Motor patrí k najlepším.80 koní stačí ak chceš jazdiť do 160 km/h.Spotreba nízka (6l ). No čo dodať ,aaa ešte sa dajú zohnať kusy pomerne maledé za zaujímavé ceny.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.06  18:15

« Bravo nebo Punto II

Ahoj, uvažuji o koupi Fiata a to buď Bravo 1,2 nebo Punto II. 1,2. Můžete prosím poradit co radši a jaké maté zkušenosti s Bravo 1,2?? Díky moc za odpovědi. 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.06  20:07

« Re:

Však jasné,sú aj za 150 000sk,ale je to rv 9xx s 100 kkm a viac,ja keby som mal brať tak len 2000/2001.Po facelifte tam boli aj nejaké zmeny. 1,6 16v je super motor.Ale aj 1,2 16v je v pomere výkon spotreba na tom tiež veľmi dobre.
    + ešte číra optika a Brava nemá konkurenciu
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.06  16:23

« Bez nadpisu

peto to je asi 175 000 czk ne to kamos ma v bazu jednu ukazkovou je jedina na tip cars s kozenejma sedadlama je to 1.6 16 v 66 000 najeto proste supr a je sice z roku 1998 ale sehnal sem mu mrizku chladice v chromu takze vypada jako ta novejsi fakt krasnej kus a chce za ni OSOBNE 120 000 czk le ndko ji nechce protoze sou i za 60 000 ale sou treba s 200 000 najeto a ne moc pekny a na to se nekouka takze skoda
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.06  14:29

« Re:

Jo,u nás sa dá zohnať pekný kúsok z roku 2001 s 1,2 16v okolo 200 000Sk.
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.06  22:01

« Bez nadpisu

já si myslímj že je to momentálně v bazarech nej auto za nej cenu
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.06  20:23

« Good Bravo/Brava URL

Celkem dost zajímavých obrázků a dokumentů kolem Bravy.
    [odkaz]
    Dare
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…