Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 30.01.06 17:37
« Re: Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
Dare: Az si na to zvyknes, zjistis ze tento system je DOKONALY. Nevim anni o jednom pripade, ze by nejakeho Fiatistu nekdo sejmul proto, ze nebyl osvetleny. Nevim o nikom, komu by tento system vybil baterku. No a nakonec nevim o nikom, kdo by si na tento system stezoval a chtel to mermomoci predelat na system a la Skoda. -
« Re: Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
Ne, fakt si nedelam srandu, byla to zavada na rele a myslim ze neni vyjimecna i u jinych aut a vubec nechci porovnat S120 s jakymkoliv jinym autem, S120 byla jaka byla, s tim nic neudelame, ale neznamena to, ze kdyz se ti to nikdy nestalo, ze se ti to stat nemuze.
U Fabie jde automaticke zapinani svetel jednoduse resit pridavnym rele a pak si je jeste muzes sam zapnout rucne-cena byla v r. 2004 do 900Kc viz molpir.cz
Nemam nic proti Fiatum, ten muj se mi vic nez libi, ale tento system mi prijde nedokonaly a ve vyjimecnych pripadech nebezpecny. -
"-- skrytý --" 29.01.06 18:52
« Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
DARE: Chcipne po tme za jizdy? Cos to koupil za auto? Tohle se mi s FIATEM jeste nestalo! (F850, UNO 1.3, UNO 1.1FIRE, BRAVA). Kvuli tak nepravdepodobnemu jevu mit porad roysvicena svetla jak Skodarny? Si delas *?
Naopak, je to jasna vyhoda, nic na tebe pri vystupovani nepiska kvuli rozsvicenym svetlum a naopak se ti nestava, ze zapomenes rozsvitit v zime za jasneho dne (ve sluzebni FABII s tim mam problem furt). -
« Re: Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
No vyhoda to asi je, ale kdyz ti chcipne motor za jizdy a ve tme (napr. dojde benzin) a budes ho chtit nahodit tak ti zhasnou svetla coz neni idealni, stalo se mi to ve Skode 120 a neuverite mi jak jsem se lekl nez jsem instinktivne zapnul svetelnou houkacku-dalkova svetla. Na Primere mam spinac AS-12 z jablotronu a ten je trochu chytrejsi...sviti jeste 10s po vypnuti motoru a zaroven nesviti pri startovani.
Protoze jsem Fiata nikdy nemel, takze to teda pouzivate tak, ze nechavate svetla furt pustena a tim se zapnout pri startovani ?
Dare -
« Re: Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
dare dare to je jedno z výhod fiatu uz od dob fiatu 127 kdyz dojedes na mysto kam si chtel vypnes motor a automaticky zhasnou a kdyz motor natocis tak zase sviti jako pred tim to je vyhoda ze kdyz se zapomenes tak se ti nevybije bateka -
« Brava je koupena ... svetla+manual na Bravu
Tak jsem koupil hezkou Bravu 1.6 98" z Nemecka, ted je v servisu na celkove prohlidce, ale zarazilo me ze svetla sviti jen s klickem otocenym do polohy zapalovani ? Tzn. ze bez klicku nejdou rozsvitit ?
Nemel by nekdo Manual na Bravu v cestine nebo alespon ICQ abych se ho mohl na neco zaptat, dik. Ja muzu poskytnou (i oskenovat) info z knizky Jak na to...o Brave/Bravu
Dare -
"-- skrytý --" 27.01.06 19:30
« Re: Re: Bravo nebo Punto II
Nejlip udelas kdyz se projedes. Ten motor je fajn a Brava je vevnitr prostornejsi a hezci nez Punto MI, na druhou stranu MII je malo a jsou dost draha.
Ja osobne jsem nedavno poridil Bravu 1.2 16V preo manzelku a mam problem z ni vystoupit, to auto je super, sedne do ruky, nemusis si na nej vubec zvykat. -
« Bez nadpisu
mame s kamosem dve stejny punta II on ma 1,2 16v a ja 1,2 8 v ale ja mam upravenej saci trakt a skrtici klapku takze ho v poho predjedu a oboum mnam zerou max. 6,9 l to sme merily v nemecku a vsem to punto doporucuju je to auto do kteryho jen lejete naplne a nic vic a oba sme s nima jeli 180 ale nebylo to hned chtelo to jen trpelivost a pevnou ruku -
« Re: Bravo nebo Punto II
Bravo je 1,2 16v to je jasné a to Punto je 1,2 16v alebo 8v?Punto je o trochu menšie,ale aj tak patrí medzi špičku svojej triedy.Už to tu odznelo xx -krát v celku bezproblémové auto.Motor patrí k najlepším.80 koní stačí ak chceš jazdiť do 160 km/h.Spotreba nízka (6l ). No čo dodať ,aaa ešte sa dajú zohnať kusy pomerne maledé za zaujímavé ceny. -
« Re:
Však jasné,sú aj za 150 000sk,ale je to rv 9xx s 100 kkm a viac,ja keby som mal brať tak len 2000/2001.Po facelifte tam boli aj nejaké zmeny. 1,6 16v je super motor.Ale aj 1,2 16v je v pomere výkon spotreba na tom tiež veľmi dobre.
+ ešte číra optika a Brava nemá konkurenciu -
« Bez nadpisu
peto to je asi 175 000 czk ne to kamos ma v bazu jednu ukazkovou je jedina na tip cars s kozenejma sedadlama je to 1.6 16 v 66 000 najeto proste supr a je sice z roku 1998 ale sehnal sem mu mrizku chladice v chromu takze vypada jako ta novejsi fakt krasnej kus a chce za ni OSOBNE 120 000 czk le ndko ji nechce protoze sou i za 60 000 ale sou treba s 200 000 najeto a ne moc pekny a na to se nekouka takze skoda