Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 28.07.00  10:20

« Re: RSD

Můj dobrý kamarád pracuje v jedné pražské znalecké firmě, zrovna teď řeší podobný případ u VW Bora, kdy praskají svary na karoserii(vůz zakoupen nový v ČR). Číslo do firmy Ti klidně pošlu mailem, klidně sis ním můžeš popvídat!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.00  09:39

« Re: RADIO

No Filipe a co takova jednoduchost jako vyndat pojistku......? Osobne nez k alarmu ktery si chces kopuit bych dal asi prednost Medved bloku nebo jinemu MECHANICKEMU zabezpeceni, alarm pokud to neni kusova vyroba je vzdycky nejak napadnutelny...sam jsem si to tam nenechal dat a necham si udelat zamykaniradici paky, mam to sice pojistene, ale......Nejlepsi je pry si koupit boticku .-) ale pripada mi to jako dost legracni reseni a trochu neprakticke .-). To radio mne docela stve mam doma z Punta vyndane (chtel jsem si ho prendat do jineho auta, nevedel jsem co koupim) SOny s CD, a dalkacem, je moc fajn, jenom do Marey neni kam dat........skoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.00  09:21

Chlapi potrebuju poradit. Jedu na Slovensko a nemam zadne dodatecne zabezpeceni, krome tajneho vypinace. Muzete mi poradit, co by se dalo v motorovem prostoru rozpojit, aby auto neslo nastartovat ? Co by slo samozrejme dat pak jednoduse zpatky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.00  09:16

Filipe co tam mas za radio ten zaklad (ten tam
    Radio tam mam fakt jen ten zaklad ( i kdyz ta Brava stala 467 000 ), navic jen 2 repro ve dverich. Az bude po svatbe, bude cas a penize na investice. Vidim poradi alarm s pl. kodem 8000, Pin klic ( neco jako Construct ) 5000. Audio ( ? ). Stve mne, ze Fiat nedela jenom takovou skrinku, ktera by licovala s puvodnim radiem, a sel by do ni zasunout klasicke radio. Hraje to uz ted dobre, akorat jsem musel rozmontovat calouneni dveri a reproduktor vypodlizt, protoze pri basech hodne rezonoval ( v testech ty repraky taky moc nechvali ). Klimu nemam, ale nechybi mi. Olejicek tam budu za 3 000 km davat asi nejakou polosyntetiku Madit S2000 za 150 kc/l nebo nejaky mineral ( pry je pro motory s tolika km a hydrostely nejvhodnejsi ). Novy motor bych asi zvykal na polosyntetiku. V servise mi radi Castrol GTX za 390/l, ale poslal jsem je pa pa. Myslim si, ze v olejich moc velky rozdil nebude. Mnohem dulezitejsi nez znacka oleje je jeho vcasna vymena spolu s olejovym filtrem. Wollf tady radil davat jen Selenii, pro kterou jsou motory delany, ale ta Selenia nejde sehnat.
    Rozhodne tam ale budu davat 10W- 40 nebo lepsi ( 5W- 40,50)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  14:31

« RADIO

Filipe co tam mas za radio ten zaklad (ten tam mam ja), jenom s kazetou, kde mas repro? - dvere, paluba zadni dvere nebo neco navic? Jak to subjektivne hraje? Mas klimu? Co pouyivas ya olejicek, mzslis ye je dobre pouyivat Seleniu, u nas ve Fiatu davaji Aral, ale selenii maji take, ja osobne jsem do Punta 75 daval Aral Tronic mam dojem 5-40
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  14:10

« Re: RSD

Mozna bys RSD mohl pomoct pri svarovani kolegovi s Octavii Combi, ktery objevil spatne svarene svary. Nic moc na auto za 500 000,- nebo vic ? Ale mas pravdu ten palubni pocitac mne v porovnani s vyse uvedenym * uz vubec netrapi.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  13:12

« RSD

RSD - vis my se nestydime za to ze praskne dioda, klidne si to tu povime a Ty do toho nestrkej noc, kdyz te to nezajima, jezdi si v cem chces, rikej si co chces, ale nemusim te potkavat ani tady v teto rubrice a nedejbuch na silnici, protoze budes jiste velmi arogantni ridic.......dej prosim prednost jinym rubrikam, ktere jsou jiste site tobe lepe na miru napriklad Felicia - total *, tuning skody Octavia a podobne jiste sve dokonale znalosti upltnis v mnohem vetsi mire. Mas muj obdiv, nicmene nech nam nasi rubriku pro nase problemy s diodami....DIKY MARCEL
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  12:55

« Re: Re:

..já bych tohle audítko nazval spíš Fiat-urob si sám....jenže ten počítač za 200 kolíků zamrzí viď :o))))))...no třeba s trochou šikovnosti to tu spíchnete :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  11:12

No vidis :-))) sikula .-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  10:46

jojo,jezdi jezdi. Mel jsem vcera na Brave zavadu. Jak jsem psal o te diodce ve spinacich otevirani oken. Nesvitila mi tam 1 diodka. Tak jsem se na to podival a byl tam preruseny spoj. Tak jsem to spravil a diodka svitila. Jenze slabe a jinak nez ostatni. Tak jsem se na to podival a chtel jsem tam dat pred diodu mensi odpor, aby svitila vic. No, podarilo se mi vyzkratovat ten opdor a diodka sla pa pa. Dal jsem tam obycejnou zelenou, odporem upravil svitivost a je to O.K. V autech na klicku se to nemohlo stat. Jen mne prekvapilo, ze to osvetleni ovladacich spinacu se zapina uz pri otoceni klicku a ne treba az po zapnuti svetel. Takze ty diodky na mem aute uz maji nasviceno takovych 4 000 hodin. Zatim odesla jedna a musel jsem ji ze sveta trosku pomoct.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  10:36

« Re:

No ono i bez toho pocitace to jezdi Filipe .-))) a jak! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  09:57

« Bez nadpisu

200 000,- = MASO. To je snad cena, za kterou to udelaji rucni vyrobou na kolene. Asi to jeste nikdy nedelali a v cene je mozna vyroba i nove palubni desky ... No palubni pocitac asi nebudu na Brave mit ...
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  09:53

« RSD:

neboj, jestli se mi auto rozsype pod prd, napisu to stejne, jako kdyz ted pisu vsechn naklady sveho auta po 150 000 km. Muzu jen doufat, ze to ucinis stejne jako ja.... Mimochodme uz si cetl, jak mu v servise na jeho Skoda Octavii nasli spatne svary, ktere maji vliv na jizdni vlastnosti ? Ale pojdme se hadat jinam.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  09:04

« Re: 200 000,-Kč

Rozumnej on tolik nestoji pokud se tam dava rovnou....je ot teda blbost, ale je to tak asi se meni i ridici jednotka a jine veci proto je to tak drahe....Musim uznat ze to konstrukteri nedomzsleli, ale na druhou stranu kdyz si kupujes nove auto tak si reknes ze to chces a mas ji mit.... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.00  08:31

« 200 000,-Kč

No to je bomba!! To by zajímalo i RSD.A mě taky,Kdyby palubní poočítač tolik stál do Škodovky tř.Octavie,no páni to by byla cena pomalu jako nejlacinější BMW.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.00  06:29

« RSD

Pokud nemas neco konkretniho svou zkusenost s autem nebo tak nevim proc porad placas do vody a hazis statistikama, znam honde lidi kteri maji fiaty a bez problemu, ale predpokladam ze k Tvemu veku nemuzes mit ani nejaky slusny nazor, je to porad tak jako kdyz Ti kamaradi na ulici pomluvi Tvoji prehazovacku na kole a Ty to proste neprekousnes a pomluvis jim za kazdou cenu tu jejich, jestli se Ti Fiaty nelibi je to Tvoje a jenom Tvoje vec a dej s tim pokoj, venuj se znacce kterou sedlas }pises sice ze mas Octavii, ale kdo vi jak to ve realu vubec je] a neyaplnuj zbytecne tyhle radky necim co je nam k nicemu! Navic pokud pracujes v tuningove firme s timto pristupem, nejlepsi je SKODA a jinak nic tak bych si u vas urcite nechal neco udelat s timhle pristupem ani nalepit bocni listy.....Pamatuju si ze jsme se tu setkavali jiz drive, ale mel jsem ted jine starosti nez se zabyvat hadanim o autech, ale Tve anzory byly ponekud mene vyhranene, ze by sis oduvodnoval sam sobe jak sis koupil dobra auto? Posouzeni a shrnuti necham na TObe a ostatnim fiatarum se omlouvam za takhle dlouhy prispevek. MARCEL
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.00  22:40

« Re: Další sjezd KSČ? nebo co?

nic proti tvymu zajmu o Fiaty, ale proc se o ne tolik zajimas, kdys vis, ze je to srot? Jednou mas ve veci jasno, tak snad nepotrebujes slyset porad dokola, jakej je to kram...nakonec v tyhle rubrice se stejne nedockas:) Vypada to jako by jsi chtel do klubu a nikdo te nechtel...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.00  22:29

« Re: mfilip - DIK

dioda blika, kdyz je zapnutej alarm
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.00  21:01

« Další sjezd KSČ? nebo co?

Tak to se povedlo:"Vitam te mezi ( mluvim za sebe ) spokojenymi vlastniky Fiatu,zejmena Bravy a Marey. .................Pokud budes chtit prispivat do jinych rubrik, ocekavej spatne reakce zejmena od Kamil*, RSD, ladao a muzes pocitat ( doufam ) s podporou zejmena wollf,jarous,bobrr,ruprecht, mfilip. Samozrejme s podporou co se tyce italskych aut"........tak tenhle proslov bych očekával v kongresovém sálu KSČ před patnácti lety , kdy se snaží rodilí zakládající členové partaje rekrutovat mladé kádry, upozorňujíce na možnou kritiku ze strany nestranických aktivistů, kteří by si zasloužili popravu :o).....tak ty italský pekáče tolik nešlukuj...(osobně se těším, až zde napíšeš, jak se ti to rosypalo pod prd...)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.00  14:58

« Re: mfilip - DIK

TAK SE PODRYTE PANOVE OFICIALNE SOTJI PALUBNI POCITAC PRO MAREU SEDITE ???? 200.000 Kc ted jsem mluvil se zastoiupenim.......bomba ne?
    MARCEL
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…